Paaseieren & meer paaschocolade bedrukken

Pasen is hét moment om medewerkers, klanten of andere (zakelijke) relaties te verrassen met een leuk geschenk in de vorm van chocolade. En als je de lekkernijen in het aanbod van Pinkcube ziet, loopt het water je al in de mond. Een chocolade paashaas of paaseitjes laten bedrukken met logo of een andere boodschap? Bij Pinkcube is dat een fluitje van een cent. Een overheerlijke én makkelijke manier om iedereen een fijn paasfeest te wensen!

Wist je dat we veel paaschocolade full colour bedrukken? Filter het aanbod eenvoudig op de bedrukkingsmogelijkheden. Op zoek naar meer paasinspiratie? Bekijk dan de pagina over ​relatiegeschenken voor Pasen. En als je hulp nodig hebt, staat het team van Pinkcube voor je klaar. Wij reageren altijd supersnel via chat, WhatsApp, mail of telefoon en doen graag een stapje extra.

Lekkere paaschocolade: ontdek het aanbod

Wanneer je aan Pasen denkt, denk je aan chocolade paaseieren. En die hebben we in heel veel verschillende soorten en maten. Natuurlijk hebben we paaseitjes van witte chocolade, pure chocolade of melkchocolade. Maar ook heerlijke gevulde chocolade eieren met hazelnootpraliné. Naast paaseitjes vind je in ons aanbod nog meer chocoladegeschenken. Wat dacht je van een chocolade paashaas, chocogiftbox of een zakje mini choco's, verpakt in een luxe doos? Laat je verrassen door het aanbod van Pinkcube.

Chocolade in je eigen huisstijl

Je logo bedrukt op de chocolade of op de geschenkverpakking? Een paasreep met een full color bedrukte sleeve met je eigen ontwerp? De mogelijkheden voor het personaliseren van de paasgeschenken zijn eindeloos bij Pinkcube. Per product geven we de bedrukkingsmogelijkheden, de maximale drukafmeting en de minimale afname aan. Binnen 1 uur na het aanvragen van een offerte, sturen we je een digitale drukproef. Zo krijg je een goede indruk van de paaslekkernijen met bedrukking. Tevreden? Dan starten wij meteen met bedrukken!

Paaseieren bedrukken: zo werkt het

Wil je je personeel verrassen met heerlijke paaseieren of andere paasgeschenken door de brievenbus? We hebben verschillende geschenken voor Pasen in het aanbod. Bestel deze in een paar eenvoudige stappen:
  1. Selecteer de gewenste paaschocolade
  2. Stel het product samen (de smaak, aantal kleuren, opdruk en aantal stuks).
  3. Lever het logo aan.
  4. Controleer de digitale drukproef die je in je mailbox ontvangt.
  5. Wij regelen de rest!
Kies je voor paaseitjes met logo of laat je andere paaschocolade bedrukken voor je medewerkers, klanten of relaties? Wat je ook kiest, wij zorgen altijd voor de verrukkelijkste chocolade met een perfecte bedrukking.