Originele relatiegeschenken voor Pasen

pasen banner

Val in de smaak bij jouw medewerkers, klanten en relaties tijdens Pasen

Stap vrolijk het voorjaar in! De volgende feestdag staat alweer voor de deur. Binnenkort is het namelijk Pasen. Voor velen is Pasen een gelegenheid om samen te komen. Of het nu gaat om een heerlijk paasontbijt met familie, een gezellige picknick of natuurlijk de paasbrunch met collega’s. Laat je inspireren en zet jouw klanten, relaties of medewerkers in het zonnetje met onze originele paasgeschenken in je eigen huisstijl. Personaliseer deze bijvoorbeeld met jouw logo of een leuke paasboodschap.

 

Voor de chocoladeliefhebbers hebben we genoeg kleurrijke paaschocolade, voor de buitenmensen prachtig geborduurde picknickkleden. Of wat dacht je van een gegraveerde bamboo speaker die extra gezelligheid toevoegt aan de paasbrunch? Een origineel relatiegeschenk om te geven voor Pasen dat daarna zeker weten ook nog gebruikt zal worden. 

 

Op zoek naar nog meer inspiratie? Bekijk onze blog met 5x marketingactiviteiten voor jouw bedrijf rondom Pasen.  

Populaire paasgeschenken

Chocolade Kuiken
Tony's paaseitjes
Potje met paaseitjes
Picknickmand
Tony's paaseitjes
Eierwekkers
Paaseitjes in zakje

3x veelgestelde vragen omtrent paasgeschenken

Hoe kies ik een passend Pasen relatiegeschenk voor mijn bedrijf?
Dit hangt af van meerdere factoren, zoals je budget, doelgroep en de cultuur binnen je bedrijf. Gaat jouw voorkeur uit naar een traditioneel paasgeschenk? Dan vallen bedrukte paaseitjes altijd in de smaak. Liever iets vernieuwends dit jaar? Ons paaskuiken is dan perfect voor jouw bedrijf. Neem gerust contact met ons op voor meer advies.

Op welke plek(ken) is het bedrukken van paasgeschenken mogelijk?
Dat is heel simpel! Per product vind je een lijntekening met de mogelijke opdruklocaties. Bij sommige paasgeschenken is de bedrukking op één plek mogelijk, andere paasgeschenken hebben meerdere opdruklocaties. Wil je zelf ontwerp aanleveren? Dat kan! Vraag de benodigde lijntekeningen eenvoudig aan door te mailen naar [email protected]

Wat is de levertijd van de bedrukte paas relatiegeschenken?
Per product geven wij de verwachte levertijd aan, zodat je weet wanneer jij jouw paasgeschenk kan verwachten. Heb je een scherpe deadline? Wij kijken graag met jou naar de mogelijkheden om sneller te leveren. Neem daarvoor even contact met ons op.