Relatiegeschenk Pasen

Relatiegeschenken voor Pasen

Relatiegeschenken voor Pasen

Pasen is het uitgelezen moment om een vrolijke boodschap over te brengen. Verras je klanten, relaties of medewerkers met kleurrijke chocolade paaseitjes, een mooi geborduurd picknickkleed of een leuke speaker voor extra gezelligheid tijdens het paasontbijt. Met deze paasgeschenken wordt het een Pasen 2023 om nooit te vergeten.

Laat al je paasgeschenken door ons personaliseren. Wil je bijvoorbeeld een kaartje toevoegen met een paasboodschap? Dat kan! Plaats deze wens dan in het opmerkingenveld bij de offerteaanvraag. Ook kun je kiezen voor een Pasen brievenbusgeschenk. Ideaal om een vrolijke paasboodschap over te brengen op je thuiswerkende collega’s.

Ben jij al helemaal klaar voor het voorjaar? Neem dan ook een kijkje tussen onze relatiegeschenken voor de lente en onze groene relatiegeschenken.

Relatiegeschenken voor Pasen

Zak met eitjes
Pot met eitjes
Easter Bunny Deco
Eierwekkers
ECO box paaseitjes
Doosje met eitjes
Picknickkleed

Picknick

Voor een geslaagde picknick

Gezelligheid

Breng extra gezelligheid in het huis

Paasbrunch

Handigheidjes voor de paasbrunch

Paascadeaus voor je personeel

Op zoek naar een paascadeau voor je medewerkers? Dan ben je bij Pinkcube aan het juiste adres. Bij ons vind je een ruim assortiment met originele paasgeschenken. Kies voor lekkere paaseitjes in een doosje of voor paaseitjes met een banderol. Dat valt zeker weten in de smaak! Wil je nét een tikje origineler zijn? Vergeet dan de traditionele paasstol en verras je medewerkers met een Easter Bunny met logo bedrukking.