Toon filters

Bedrukte pepermunt blikjes met uw eigen logo

Pepermunt blikjes met eigen logo, te bedrukken met bedrijfslogo, naam of tekst.
Vergelijk
Toon prijs
23 artikelen
Sorteer op:

Blikjes pepermunt bedrukken met logo

Blikjes gevuld met pepermunt met eigen opdruk. Onze blikjes zijn te verkrijgen in diverse afmetingen. Het handige van een blikje pepermunt is dat deze gemakkelijk mee te nemen is in de auto of voor onderweg. Ook past het prima op een bureau of wachtkamer. Zo heeft u altijd een frisse adem.


Diverse formaten en mogelijkheden blikjes pepermunt

Onze blikjes pepermunt zijn te bedrukken in diverse kleuren. 1 kleur, 2 kleuren, 3 kleuren, 4 kleuren of in sommige gevallen behoort een full color opdruk ook tot de mogelijkheden.
De blikjes pepermunt die wij aanbieden zijn te verkijgen in diverse afmetingen. Zo hebben wij de clic clac blikjes, verkrijgbaar in een ronde vorm. Zie bijvoorbeeld de pepermunt blikjes: super mini clic clac blikjes, een rond blikje Tic Tac, super mini kleur pepermunt of een maxi clic clac blik pepermunt wat één van de grootste pepermuntblikjes is in ons pepermunt assortiment.


Speciale vormen pepermunt blikjes met logo

We hebben niet alleen ronde blikjes, maar hebben ook pepermunt blikjes in speciale vormen. Zo hebben we bijvoorbeeld een pepermunt blikje hoog, een pepermunt hartenblikje, een driehoek blikje of een lange slidy. Al onze pepermunt blikjes zijn te bedrukken met een eigen logo.