Snoeppotten bedrukken met uw eigen logo of opdruk

Heerlijk een lekker snoepje op het bureau, op een beurs of bij de receptie? Denk er dan eens aan om bedrukte snoeppotten te bestellen. Deze gevulde snoeppot kun je geheel in je eigen huisstijl ontwerpen. Je kunt bijvoorbeeld het label aan de zijkanten bedrukken. Ook kun je bij sommige snoeppotten de deksel laten bedrukken of graveren. Het voordeel van een bedrukte snoeppot is dat je de pot meermaals kunt gebruiken en kunt hervullen met je favoriete snoepjes. Snoeppotten zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, de meest gekozen snoeppotten zijn gemaakt van glas. Deze snoeppotten hebben natuurlijk een luxere uitstraling en worden ook gebruikt als relatiegeschenk. In het aanvraag proces heb je de keuze uit verschillende soorten snoep inhoud. Wil je meer zien van ons snoepjes assortiment? Neem dan een kijkje tussen chocolaatjes, snoepblikjes of lolly's.

Gebruik de filters aan de linkerzijde om sneller de juiste snoeppot te vinden. Bij uw offerte ontvangt u geheel vrijblijvend een digitale drukproef met uw gewenste opdruk. Snoeppotten bedrukken met logo kan bij ons al vanaf 8 werkdagen.

Bedrukte snoeppotten diverse uitvoeringen

Snoeppotten zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, de meest gekozen snoeppotten zijn gemaakt van glas. Deze snoeppotten hebben natuurlijk een luxere uitstraling en worden ook gebruikt als relatiegeschenk. In het aanvraag proces heeft u de keuze uit verschillende soorten snoep inhoud.

Snoeppotten laten bedrukken voor collega's

Een snoeppot bedrukken is ook handig voor intern gebruik. Bijvoorbeeld om collega's mee te verrassen tijdens Blue Monday als opkikkertje of de Dag van het Werkplezier in de Zorg om waardering te uiten. Verwelkom je nieuwe collega's? Ook dan kun je ze verrassen met een bedrukte snoeppot met een leuke welkomsttekst. Het is niet alleen een leuk welkomstcadeau, maar het is ook een goede manier om andere medewerkers te leren kennen. Zet maar eens zo'n grote snoeppot van 2 liter met onweerstaanbare snoepjes op je bureau. Gegarandeerd dat ze bij je langs komen om een snoepje mee te pikken. Op die manier kan de nieuwe collega andere collega's op een laagdrempelige leren kennen. Gegarandeerd dat de snoeppotten binnen no-time leeg zijn. Het is dus naast een lekker ook een gezellig en sociaal welkomstcadeau.

Verschillende soorten snoeppotten bedrukken

Bij Pinkcube vind je verschillende verschillende soorten bedrukte snoeppotten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een standaard snoeppot met rvs deksel. Wil je iets speciaals? Kies dan voor een snoeppot bedrukken in een weckpot of een kraft snoepbeker met kartonnen deksel. Daarnaast kun bieden we ook snoeppotten aan in verschillende vormen. Denk aan een kubus vorm of een 'message in a bottle' gevuld met jelly beans. Ook kun je bij ons terecht voor snoeppotten in verschillende formaten. Denk aan een grote snoeppot van 2 liter, 0,9 liter of kleintjes van 0,35 liter. Op alle snoeppotten kun je een logo bedrukken en de meeste kun je zelfs voorzien van een full colour bedrukking.