Veiligheidshesjes bedrukken met eigen logo

Veiligheid gaat voor alles. Tijdens evenementen, in winkels maar ook bij jouw bedrijf staat veiligheid op nummer één. Bij Pinkcube kun je bedrukte veiligheidshesjes krijgen met jouw tekst of logo. Veiligheidshesjes bedrukt met logo zorgt voor zichtbaarheid, herkenbaarheid en veiligheid op de werkvloer en daarbuiten. De veiligheidshesjes zorgen ervoor dat mensen afstand houden en dat je extra zichtbaar bent in elke situatie. De veiligheidshesjes zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, waardoor je altijd zichtbaar bent als dit nodig is. De veiligheidshesjes zijn al te bestellen vanaf 10 stuks. Vraag direct een digitaal ontwerp aan of neem contact met ons op als je er zelf niet uitkomt!

Ook tijdens sportevenementen of op de sportclub zijn deze veiligheidshesjes ideaal om te gebruiken. Je kunt onderstaande veiligheidshesjes van jouw logo voorzien om de hesjes volledig te personaliseren. Tijdens trainingen is het ideaal om een wedstrijd te spelen wanneer de shirts overeenkomen en je twee teams wil maken. Ook kun je er met deze hesjes voor zorgen dat personeel opvalt, wanneer zij zorgen voor veiligheid op de parkeerplaats of op het veld. De veiligheidsvestjes met opdruk zorgen ervoor dat je te allen tijde opvalt, waar je ook bent.

Bedrukte veiligheidshesjes

Bij Pinkcube hebben we veiligheidshesjes in verschillende kleuren, maar de gele en oranje zijn de meest voorkomende. Ze zijn zowel aan de voorkant als aan de achterkant te bedrukken. Er zijn verschillende bedrukkingsmogelijkheden. Veiligheidshesjes bedrukken kan tot wel vier kleuren. Met de filters aan de linkerkant, kun je eenvoudig zoeken op de door jou gewenste bedrukkingsmogelijkheden. Zo kom je vanzelf uit bij de selectie die voor jou relevant is.

Gebruik veiligheidshesje met opdruk

Bedrukte veiligheidshesjes zijn geschikt voor mensen in de bouw, verkeersregelaars maar ook voor scholen en kinderdagverblijven om de kinderen veilig over straat te laten gaan. Bedruk je veiligheidsvestjes met jouw logo of een tekst om nog meer op te vallen. Pinkcube heeft speciaal veiligheidshesjes voor kinderen. Ook deze kinder veiligheidshesjes kunnen worden bedrukt. Alle hesjes zijn verstelbaar, zodat het ook in de winter over dikke jassen gedragen kan worden. In de categorie veiligheidshesjes vallen ook de sporthesjes. Deze hesjes zijn ideaal voor bijvoorbeeld voetbaltraining of andere (buiten)sporten.

Daarom bestel je veiligheidshesjes met logo bij Pinkcube

Moeiteloos het mooiste resultaat, dat is waar wij bij Pinkcube elke dag weer hard voor werken. Wij snappen dat je niet teveel tijd wilt steken in het uitzoeken van geschikte promotieartikelen. Daar gaan wij je bij helpen! Wij hebben vast een voorselectie gemaakt van kwalitatief goede veiligheidshesjes die je met onze eenvoudige configurator geheel naar eigen wens samenstelt. Je kunt direct online bestellen óf eerst een vrijblijvende offerte aanvragen. In beide gevallen sturen wij je eerst een digitaal ontwerp toe en gaan we pas drukken als je 100% tevreden bent. Tot slot houden we je altijd netjes op de hoogte van de status van jouw bestelling en kun je vertrouwen op onze levertijden. Bestel jouw veiligheidshesjes met eigen branding zonder zorgen bij Pinkcube. Heb je nog verdere vragen? Dan staan wij voor je klaar om je verder te helpen!