Toon filters

Veiligheidshesjes bedrukken met eigen logo

Veiligheid gaat voor alles. Bij Pinkcube kunt u veiligheidshesjes bedrukken met uw tekst of logo. De veiligheidshesjes zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar en al te bestellen vanaf 10 stuks. Vraag direct een digitaal ontwerp aan of neem contact met ons op als u er zelf niet uitkomt!

Vergelijk
Toon prijs
11 artikelen
Sorteer op:

Bedrukte veiligheidshesjes

Bij Pinkcube hebben we veiligheidshesjes in verschillende kleuren, maar de gele en oranje zijn de meest voorkomende. Ze zijn zowel aan de voorkant als aan de achterkant te bedrukken. Er zijn verschillende bedrukkingsmogelijkheden. Veiligheidshesjes bedrukken kan tot wel vier kleuren. Met de filters aan de linkerkant, kunt u eenvoudig zoeken op de door u gewenste bedrukkingsmogelijkheden. Zo komt u vanzelf uit bij de selectie die voor u relevant is.

Gebruik veiligheidshesje met opdruk

Bedrukte veiligheidshesjes zijn geschikt voor mensen in de bouw, verkeersregelaars maar ook voor scholen en kinderdagverblijven om de kinderen veilig over straat te laten gaan. Bedruk uw veiligheidsvestjes met uw logo of een tekst om nog meer op te vallen. Pinkcube heeft speciaal veiligheidshesjes voor kinderen. Ook deze kinder veiligheidshesjes kunnen worden bedrukt. Alle hesjes zijn verstelbaar, zodat het ook in de winter over dikke jassen gedragen kan worden. In de categorie veiligheidshesjes vallen ook de sporthesjes. Deze hesjes zijn ideaal voor bijvoorbeeld voetbaltraining of andere (buiten)sporten.

Daarom bestelt u veiligheidshesjes met logo bij Pinkcube!

Moeiteloos het mooiste resultaat, dat is waar wij bij Pinkcube elke dag weer hard voor werken. Wij snappen dat u niet teveel tijd wilt steken in het uitzoeken van geschikte promotieartikelen. Daar gaan wij u bij helpen! Wij hebben vast een voorselectie gemaakt van kwalitatief goede veiligheidshesjes die u met onze eenvoudige configurator geheel naar eigen wens samenstelt. U kunt direct online bestellen óf eerst een vrijblijvende offerte aanvragen. In beide gevallen sturen wij u eerst een digitaal ontwerp toe en gaan we pas drukken als u 100% tevreden bent. Tot slot houden we u altijd netjes op de hoogte van de status van uw bestelling en kunt u vertrouwen op onze levertijden. Bestel uw veiligheidshesjes met eigen branding zonder zorgen bij Pinkcube. Heeft u nog verdere vragen? Dan staan wij voor u klaar om u verder te helpen!