Koffietas bedrukken: uw logo aanwezig tijdens elk koffiemoment

Koffietassen

Koffietassen bedrukt met een logo zijn nog altijd één van de populairste promotieartikelen op de markt. Ook als u een professionele eerste indruk wilt maken op klanten en andere zakenpartners, serveert u de koffie natuurlijk in tassen met uw logo erop. Bij Pinkcube.nl heeft u een ruime keuze aan kwalitatieve tassen met vaatwasserbestendige bedrukking. Koffietassen laten bedrukken kan al vanaf 36 stuks.

Wij beschikken over de modernste druktechnologieën en een breed gamma aan bedrukkingsmethoden. Daardoor kunnen we, in tegenstelling tot veel andere leveranciers, koffietassen aanbieden met een maximaal drukoppervlak en vaatwasserbestedige bedrukking.
Magische tas
Met logo
Glazen koffietas
Koffietas krijt
Met foto
Spoed tassen
Kleine oplage

Koffietassen

Koffietassen bedrukken, waar moet u op letten?

Er zijn een aantal punten waar u op moet letten als u koffietassen wilt laten bedrukken. Ten eerste stelt u zich best de vraag wat u met de tassen wilt bereiken. Deze oefening zal u helpen bij het kiezen van de bedrukking, de vorm en de kleur van de tas. Ook is het goed om na te denken over het gebruik van de koffietassen. In bedrijfsrestaurants is het bijvoorbeeld handig als de tassen gestapeld kunnen worden en vaatwasserbestendig zijn. Ook hebben we speciale tasjes voor bijvoorbeeld cappuccino of Senseo-apparaten.

Kwaliteit van bedrukte koffietassen

Er zijn vele leveranciers op de markt die koffietassen met logo’s bedrukken. De geboden kwaliteit is evenwel erg verschillend. Als we spreken over kwaliteit, hebben we het over twee aspecten: het materiaal van de tas zelf en de kwaliteit van de bedrukking op de tas.

Materiaal van de koffietas

De begrippen aardewerk, keramiek, porselein en steengoed worden vaak door elkaar gebruikt. Wij leveren zowel porseleinen als aardewerken koffietassen. Waarin zit het verschil? Aardewerk is zwaarder, dikker en zachter dan porselein. Hierdoor raken aardewerken tassen sneller beschadigd dan porseleinen tassen. Ook vallen beschadigingen bij aardewerk meer op, omdat de binnen- en de buitenkant van de tas niet dezelfde kleur hebben. Op aardewerk zijn wel fellere, krachtigere kleuren mogelijk dan op porselein.

Bedrukking op de koffietas

Als specialist op het gebied van bedrukte koffietassen beschikken wij over geavanceerde drukmachines. We kunnen de bedrukking zelfs in zo’n hoge kwaliteit leveren dat de koffietas gegarandeerd vaatwasserbestendig is en exact overeenkomt met uw PMS-kleuren. Geen enkele andere aanbieder kan u deze garantie geven. Lees meer op onze tassen adviespagina over de mogelijkheden op het gebied van bedrukking en decoratie.

Koffietassen bedrukken met foto

Natuurlijk hoeft u het niet te laten bij een opdruk met logo. U kunt de tassen ook laten bedrukken met een foto. Ook dat kan bij ons: wij bieden fotoafdrukken van zeer goede kwaliteit met heldere kleuren.

Magische koffietassen

Magische koffietassen zijn een origineel en tof relatiegeschenk of promotieartikel. Het bijzondere aan deze tassen is dat ze bij een normale kamertemperatuur geen afbeelding tonen. Pas wanneer een warme drank in de tas wordt geschonken, wordt het afgedrukte logo (of een andere afbeelding) zichtbaar. Verras de ontvanger van dit relatiegeschenk met uw zelfgekozen boodschap, foto of logo.

Ook bij Pinkcube.nl

Naast koffietassen kunnen we voor u ook koffiebekers, tasjes met ondertassen, inox thermosbekers en glazen bedrukken. Met zoveel modellen is er bij Pinkcube.nl altijd wel een tas, glas of beker die aan uw wensen voldoet. Wij begrijpen dat u geen zin heeft in ellenlange offertetrajecten en verborgen extra kosten. Daarom sturen we u direct een duidelijke offerte toe. En als u niet zeker bent over welk product het beste bij u past, adviseren onze productspecialisten u graag over onze koffietassen.

Veelgestelde vragen

Welk formaat koffietas heb ik nodig?

Bij het kiezen van de juiste koffietas is het belangrijk om te kijken naar de uitstroom van uw koffiezet. Bij sommige apparaten kan dit ingesteld worden. Ook is het handig om te kijken waar de koffietassen opgeborgen worden. Moeten ze stapelbaar zijn of worden ze uitgestald?

Kan de koffietas worden voorzien van eigen naam?

Het is niet mogelijk om alle koffietassen te personaliseren. Enkel bij dit model kan het wel! Deze tas kunt u ook in een kleinere oplage bestellen, namelijk al vanaf 12 stuks. Mocht uw voorkeur naar een andere tas uitgaan, neem dan contact met ons op om de personaliseringsmogelijkheden te bespreken.

Kan de koffietas in de vaatwasser?

Bij elke koffietas in ons assortiment wordt aangegeven of deze vaatwasserbestendig is of niet. Daarnaast kunt u in de hele categorie koffietassen filteren op vaatwasserbestendigheid. De filter bestaat uit één tot drie sterren met de volgende betekenis:
★ Gaat minder dan 100 wasbeurten mee of niet vaatwasserbestendig
★★ Gaat gemiddeld 500 wasbeurten mee
★★★ Gaat langer dan 750 wasbeurten mee

Kan ik mijn koffietas zelf ontwerpen?

Het is handig on te weten of het mogelijk is om onze koffietassen te stapelen. In onze collectie tassen kunt u hierop filteren zodra u in de door u gewenste categorie zit (bijvoorbeeld in de categorie koffietasjes). Hier kunt u onderaan filteren op ‘stapelbaar ja/nee’. Een koffietas die wij veel verkopen en bovendien stapelbaar is, is bijvoorbeeld het model Luxemburg.