Breed assortiment voor evenementen

Organiseer je binnenkort een festival, een sportevenement, een beurs of een ander leuk evenement en ben je op zoek naar merchandise, giveaways of andere promotionele producten? Zoek niet verder. Pinkcube heeft een selectie gemaakt van producten die van pas komen op festivals en evenementen. Van bedrukte toegangsbandjes tot caps met logo.

Handige festival artikelen

We kijken ieder jaar weer uit naar het festivalseizoen. Niet alleen de bezoekers, maar ook organisatoren staan te wachten om er iets moois van te maken. Qua organisatie is het belangrijk om tijdig na te denken over de promotiemogelijkheden voor promotie voor en tijdens het festival. Laat bijvoorbeeld handige festival artikelen bedrukken met je logo. Denk aan bedrukte festivalbandjes voor toegang of siliconen polsbandjes met logo als merchandise item. En wat dacht je van festival oordopjes of poncho’s met logo.

Evenementen artikelen bedrukken

Voor festivals en andere evenementen hebben we een mooi aanbod met producten die we naar wens bedrukken met jouw logo. Per product zie je wat de bedrukkingsmogelijkheden zijn qua aantal kleuren en wat de minimale afname en de verwachte levertijd is. Voordat we starten met bedrukken, ontvang je altijd een digitaal ontwerp. Zo weten wij zeker dat je tevreden bent.

Festivalpakket samenstellen?

Mogelijk zoek je naar samengestelde pakketten met festival artikelen en/of gadgets. Deze bieden wij nog niet kant-en-klaar aan, maar we helpen je graag verder met het samenstellen van een festivalpakket met verschillende items uit ons aanbod. Neem contact met ons op en dan kijken we samen naar de perfecte inhoud.