Autoladers bedrukken met logo

Je bent onderweg naar een klant en je telefoon is leeg, wat nu? Eén van de vele momenten waarop een autolader van pas komt. En wat als op deze USB autolader jouw logo staat? Dan weet je zeker dat je merk vaak in beeld komt. Een bedrukte autolader is een leuk en praktisch geschenk voor klanten, relaties en medewerkers.

Je logo op USB-autoladers laten bedrukken? Pinkcube regelt het voor je. Laat een autolader bedrukken of kies voor andere leuke gadgets zoals ​reisadapters met logo of ​bedrukte USB-sticks. Wat je ook kiest, wij zorgen er altijd voor dat je logo er perfect op staat. Moeiteloos het mooiste resultaat bij Pinkcube.

Nooit meer een lege accu

Tegenwoordig maken we gebruik van veel mobiele apparaten zoals mobiele telefoons, e-readers en laptops. Wanneer je langere tijd onderweg bent of je bent vergeten om je apparaat thuis voldoende op te laden, dan is het handig als je een USB oplader bij de hand hebt. Dat is dan ook de reden dat bedrukte autoladers zo handig zijn. Zet ze in als relatiegeschenk of als promotioneel artikel, een slimme manier om te zorgen voor meer naamsbekendheid. Naast bedrukte USB auto opladers leveren we ook ​bedrukte powerbanksvoor het onderweg opladen van je apparaten. Je hoeft dus echt nooit meer een lege accu te hebben.

Kies je favoriete autolader

Bij Pinkcube heb je veel keuze als het gaat om een bedrukte USB-autolader. Denk aan een USB-lader met 2 USB-poorten, een GPS-autotracker of laat een draadloze USB-autolader bedrukken. De producten zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar en van verschillende materialen gemaakt zoals ABS, aluminium of PET. Je filtert het aanbod heel eenvoudig op bijvoorbeeld het materiaal en op de minimale afname. Hulp nodig bij de keuze? Dan staat het team van Pinkcube paraat om je te helpen. We reageren altijd supersnel via mail, chat of telefoon.

Je logo op USB auto opladers: zo werkt het

Bestel direct je favoriete USB autolader in een paar eenvoudige stappen. Klik op het gewenste product, geef de gewenste kleur en de wensen voor de bedrukking aan en stuur ons na het aanvragen van een offerte je logo of ontwerp. Binnen 1 uur ontvang je van ons een digitaal ontwerp ter controle. Tevreden? Dan starten wij snel met het bedrukken van de USB auto opladers.