Koptelefoon bedrukken

Koptelefoons bedrukken, het ideale cadeau voor collega's of zakelijke relaties die gek zijn op audio gadgets. Een bedrukte koptelefoon is een must als je doelgroep gek is op muziek, graag podcasts luistert, meetings wil bijwonen zonder gestoord te worden, in een druk kantoorpand een webinar wil volgen of in alle rust de tijd neemt voor een meditatie. Kortom, een bedrukte koptelefoon is een innovatief cadeau die je voor veel verschillende doeleinden gebruikt. Bedrukte koptelefoons bestellen met je eigen bedrijfslogo is bij ons bovendien een fluitje van een cent. Het enige dat jij hoeft te doen? Je logo uploaden. De rest doen wij. Een offerte in je mailbox? Regelen wij direct voor je. Een gratis ontwerp door ons grafisch team? Geen probleem. En heb je vragen? Dan bereik je ons gemakkelijk via de chat, WhatsApp, e-mail of telefoon.
Neem ook eens een kijkje tussen onze powerbanks, webcam covers of audio oordopjes.

Bedrukte koptelefoon als sportief geschenk

Vitaliteit is een veel besproken thema binnen organisaties. We vinden het belangrijk dat medewerkers gezond in hun vel zitten en genoeg bewegen. Om deze belangrijke thema's in de spotlights te zetten, haken veel bedrijven in op de vitaliteitsweek. In deze week besteed je meer aandacht aan beweging, mindfulness en een gezonde leefstijl. Een mooi geschenk voor je medewerkers waarmee je de vitaliteitsweek extra kracht bijzet mag natuurlijk niet ontbreken. En daar hebben wij als marktleider op het gebied van relatiegeschenken een perfect item voor gevonden; een draadloze koptelefoon. Te gebruiken voor fanatieke sportsessies, het luisteren van een inspirerende podcast of voor een meditatie. En het ideale geschenk om medewerkers langdurig mee te motiveren. Gebruiken medewerkers de draadloze hoofdtelefoon voornamelijk voor ontspanning en meditatie? Kijk dan naar een koptelefoon met noise cancelling. Hiermee wordt afsluiten van de buitenwereld een stuk gemakkelijker. Wel zo handig als je bezig bent met concentratie. Voor advies kun je onze medewerkers gerust een appje, mail, telefoontje of chat sturen. We helpen je meteen.

Goedkope bedrukte koptelefoons

Klanten of medewerkers verrassen met een gadget binnen een klein budget? Geen probleem. Ook voor een kleine portemonnee vind je een bedrukte hoofdtelefoon. Handig voor als je de draadloze hoofdtelefoon bedrukt voor reclamedoeleinden. Zo bereik je een groot publiek op een effectieve manier zonder de hoofdprijs te betalen. Win-win! Een voordeel is bovendien dat koptelefoons bedrukken met je eigen logo mogelijk is. Zo is je bedrijfslogo altijd in zicht. Of de ontvanger nou in de trein zit, op straat loopt of in de schoolbanken zit, jouw logo is prominent zichtbaar op de koptelefoon.

Bluetooth koptelefoon

Een koptelefoon zonder draad klinkt als muziek in je oren. Want hoe fijn is het om te sporten zonder dat een draad in de weg zit? Juist, heel fijn. Zo ben je namelijk niet meer afhankelijk van hoe lang je draad is. Met een draadloze hoofdtelefoon luister je naar je favoriete podcasts of muziek via een bluetooth verbinding. Hierbij is het belangrijk om op de werkafstand te letten. Oftewel, de afstand tussen de koptelefoon en je telefoon. De optimale werkafstand is 10 m. Wil je lang genieten van je koptelefoon? Bestudeer dan vooraf ook hoeveel uur je kunt luisteren. Deze ANC Koptelefoon. Deze bluetooth hoofdtelefoon heeft een 500 mAh batterij. Dat betekent dat je met één keer opladen 17 uur lang muziek kunt luisteren. Perfect voor als je onderweg bent. Zo kun je lang naar je favoriete muziek luisteren. En mocht je er echt zeker van willen zijn de batterij meegaat, kies dan voor een koptelefoon met ingebouwde noodbatterij.

Koptelefoons bedrukken, wat is er mogelijk?

Light-up logo

Een luxe uitstraling creëer je met een light-up logo. Zo is je logo in één oogopslag goed zichtbaar en koppel je jouw merk aan een luxe en innovatieve gadget. Wil je een luxe uitstraling maar wil je liever een subtiele touch? Kies dan voor een gravering.

Doming sticker

Een koptelefoon voorzien van een logosticker in plaats van een bedrukking? Dat is mogelijk. Wil je meer weten over doming? Lees dan in onze veelgestelde vragen 'wat is doming'?

Individuele personalisatie

Een koptelefoon als cadeau wordt nóg leuker persoonlijker wanneer je 'm kunt voorzien van een naam. En laten we daar bij Pinkcube nou net in uitblinken. Wij zorgen ervoor dat de koptelefoons gepersonaliseerd worden met de door jou gewenste namen. Het enige dat jij hoeft te doen? Een excel-bestand aanleveren met alle namen. Wij doen de rest.

Comfort van logo bedrukte koptelefoons

Dat een koptelefoon moet goed zitten. Punt. En dat zit bij de koptelefoons uit ons assortiment wel snor. In ons assortiment vind je koptelefoons die ergonomisch verantwoord zijn en stevig om je oor klemmen. De sponsachtige oorschelpen zorgen voor een comfortabele beleving. Bovendien hebben we diverse koptelefoons die opvouwbaar zijn. Een opvouwbare koptelefoon is bijvoorbeeld handig wanneer je deze mee wil nemen op reis in je rugzak. Bovendien is bij de meeste koptelefoons het formaat verstelbaar. Zo geniet je van het ultieme draagcomfort.