Bluetooth speakers bedrukken

Zoek je een muzikaal cadeau voor medewerkers, klanten of andere zakelijke relaties? Kijk dan niet verder, want bij Pinkcube is speakers bedrukken een fluitje van een cent. Van budget reclame mini speakers tot luxe bluetooth speakers met oplaadstation: bij ons vind je altijd een bedrukte speaker die perfect aansluit bij jouw wensen. Samen sparren over speakers bedrukken met logo? Geen probleem. We reageren supersnel via mail, chat of telefoon.

Meer zien van ons gadget assortiment? Werp eens een blik op onze ​powerbanks met logo, ​bedrukte activity trackers of ​audio oordopjes. De leukste gadgets om je medewerkers, klanten of relaties te verrassen.

Een muzikaal cadeau

Op zoek naar een originele, muzikale manier voor het opbouwen van je naamsbekendheid? Wil je een nieuw merk onder de aandacht brengen op een groot evenement? Of wil je medewerkers op een originele manier verrassen met kerst? Laat speakers bedrukken met je logo en je zorgt voor een verrassing waar letterlijk muziek in zit. Er is ontzettend veel keuze als het gaat om speakers bedrukken, waardoor er altijd wel een passend geschenk te vinden is.

Heel breed aanbod speakers

Als het gaat om bedrukte speakers, heb je ontzettend veel keuze bij Pinkcube. Denk aan speakers gemaakt van duurzame materialen zoals bamboe, kurk, tarwevezel of gerecycled rPET. Maar nog meer bijzondere materialen, zoals speakers met stoffen roosters en een kunststof behuizing. Of ga voor een speaker met ledverlichting. Zodra je de speaker aanzet, zal de tekst op de speaker oplichten. Dat trekt de aandacht!

Speakers laten bedrukken

Voor het laten bedrukken van speakers bieden wij verschillende mogelijkheden. Graveer het logo, de naam of een andere tekst of kies voor een bluetooth speaker met full colour bedrukking. Per product zie je wat de mogelijkheden zijn voor graveren of bedrukken. We geven bovendien duidelijk aan wat de opdruklocaties zijn. Bij een aantal speakers is het zelfs mogelijk om deze te personaliseren met een eigen naam ofwel individueel personaliseren. Maak hiervoor een aantekening in het notitieveld en lever een Excel-bestand met de namen aan. Wij regelen de rest! Wil je speakers laten bedrukken en heb je daar een vraag over? Stel je vraag eenvoudig via de chatfunctie of neem via mail of telefonisch contact op.

Kenmerken van de speakers in het aanbod

In ons aanbod vind je niet zomaar speakers. Wij bieden speakers die nog veel meer in petto hebben dan alleen muziek afspelen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een speaker inclusief oplaadstation? Zo luister je naar muziek of een telefoongesprek terwijl je je telefoon oplaadt. Ook vind je in ons assortiment bluetooth speakers in bijzondere vormen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een maanvormige speaker die prachtig licht geeft? Maar we hebben ook bedrukte speakers met hele praktische kenmerken. Waterdichte speakers en mini luidsprekers die je gemakkelijk bevestigt aan je sleutebos of riemlusje. Een bijzondere speaker is de solar speaker met zonnepanelen die de kracht van de zon gebruikt om op te laden. Naast solar speakers hebben we ook ​solar powerbanks in ons aanbod die gebruik maken van dezelfde technologie.

Kies, klik en klaar

Gebruik de handige filters op deze pagina om de juiste bedrukte speaker te vinden. Wil je een draadloze speaker of een speaker met draad? Of allebei? Wil je een extra goedkope speaker? Of een premium variant? Dit zijn voorbeelden van keuzes die we aanbieden voor het filteren van het aanbod. Op die manier vind je heel makkelijk een speaker die aansluit bij je wensen. En heb je daar hulp bij nodig? Neem dan even contact op, ons team denkt graag met je mee.