Hoeden bedrukken

Een fijne hoed komt op veel momenten van pas. Laat hoeden bedrukken met logo en zet ze in als giveaway, relatiegeschenk of merchandise. Bedukte hoeden zijn het ideale promotiemiddel voor bijvoorbeeld festivals en andere evenementen. De dragers zorgen op een leuke manier voor extra naamsbekendheid voor jouw merk. Pinkcube heeft een uitgebreid assortiment hoeden van goede kwaliteit en voor verschillende gelegenheden. Zo bedrukken we we onder andere cowboyhoeden, maffiahoedjes, graduation hats, strohoeden en Oktoberfest hoeden. Uiteraard zijn deze ook onbedrukt leverbaar. 

Naast hoeden bedrukken we nog veel meer leuke items voor festivals en evenementen. Laat bijvoorbeeld ​festivalbandjes met logo bedrukken of kies voor ​bedrukte festival zonnebrillen. Wat je ook bestelt, bij ons heb je het in een fluitje van een cent geregeld!

Kies voor leuke bedrukte hoedjes

Op deze pagina zie je welke bedrukte hoeden we momenteel aanbieden. Een breed aanbod met verschillende hoeden, dus er is altijd wel een leuke hoed te vinden die aansluit bij je wensen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een promo vissershoed. Deze bucket hats zijn zeer populair voor festivals. Maar ook een promo strohoed bedrukken wij naar wens met je logo, boodschap of opdruk naar wens. Kies voor een bedrukte hoed met een gekleurde band, een zonnehoed of één van de cowboyhoeden. Van goedkope hoeden tot premium hats: bij ons heb je volop keuze. Kom je er zelf niet uit? Neem dan gerust even contact op met ons team. Wij reageren altijd supersnel en helpen je graag verder.

Bedrukte hoeden met logo bestellen

Heb je je keuze gemaakt uit de verschillende soorten hoeden? Laat je favoriete hoed bedrukken door deze in een paar eenvoudige stappen te bestellen. Wil je je logo, bedrijfsnaam of een andere afbeelding op de hoeden laten bedrukken? Alles is mogelijk. Per product zie je wat de bedrukkingsmogelijkheden zijn. Dat kan variëren van een bedrukking in 1 kleur tot full colour. Vraag een offerte aan, upload je logo en wij regelen de rest. De verwachte levertijd staat aangegeven bij ieder product. Jij hoeft nooit lang te wachten op je nieuwe promotiemateriaal. Ontdek het aanbod, bestel een geschikte hoed en laat je verrassen door de service van Pinkcube.