Kartonnen bekers bedrukken

Wil je kartonnen koffiebekers bedrukken voor gebruik in de bedrijfskantine? Wil je kartonnen festival bekers bedrukken voor een evenement? Wat je doel ook is: Pinkcube regelt de bedrukte kartonnen bekers moeiteloos en snel voor je. Wij voorzien de koffiebekers van een full color opdruk. Denk aan jouw logo, een tekst of ander ontwerp. Laat kartonnen bekers bedrukken met een inhoud van 100 ml tot 230 ml: bij Pinkcube heb je een ruime keuze in verschillende formaten.

Naast kartonnen koffiebekers bedrukken wij ook ​koffiebekers met logo van andere materialen. Denk ook aan handige ​bedrukte koffiebekers to go. Ideaal om je kopje koffie onderweg mee te nemen!

Let op: de bedrukte kartonnen bekers zijn waterdicht doordat ze een plastic coating aan de binnenkant hebben. In verband met de SUP(Single Use Plastic)-richtlijn is het verplicht dat op de bekers een rood en blauw logo staat met de tekst ‘PRODUCT BEVAT PLASTIC’.

Kartonnen bekers bedrukken: het materiaal

Het materiaal karton is van zichzelf niet waterdicht. Daarom hebben de bedrukte kartonnen bekers een plastic coating aan de binnenkant. Dit zorgt er niet alleen voor dat ze waterdicht zijn, maar hierdoor zijn ze ook extra stevig. Op 3 juli 2021 is de Single Use Plastic-richtlijn ofwel de SUP-richtlijn geïntroduceerd. Dit houdt in dat het duidelijk moet zijn dat de bekers die plastic bevatten niet zomaar op de grond of in het water terecht mogen komen. Om dit duidelijk te maken, is het verplicht de bedrukte bekers te voorzien van een rood met blauw logo met de tekst ‘PRODUCT BEVAT PLASTIC’. Houd daar dus rekening mee bij het bedrukken van kartonnen bekers.

Verschillende soorten bedrukte koffiebekers

Ben je op zoek naar bekers voor latte macchiato? Of juist naar een kartonnen cappuccino beker? Of het nu gaat om bekers voor latte macchiato, cappuccino of espresso: Pinkcube levert diverse formaten. De espresso cup heeft een inhoud van 120 ml, de cappuccino beker 230 ml en de latte macchiato beker 300 ml. Bestel de kartonnen koffiebekers met deksel in het wit of zwart. Per papieren koffiebeker zie je bovendien in welke oplages (kleine of grote oplage) we ze ze minimaal kunnen leveren. En de verwachte levertijd staat ook bij ieder product aangegeven. Zo duidelijk kan het zijn!

Kartonnen bekers met logo bedrukken

Laat de kartonnen bekers bedrukken met logo, een tekst of een ander ontwerp in full color. Wij bedrukken de bekers naar wens helemaal rondom. Kies, naast je logo, voor een mooie opvallende achtergrondkleur. Zo vallen de bekers extra op wanneer mensen ermee rondlopen! Dat is de kracht van bedrukte bekertjes, ze zorgen op een subtiele manier voor wandelende reclame voor jouw bedrijf! En Pinkcube zorgt altijd voor een perfecte bedrukking.