Toon filters

Kartonnen bekers met uw eigen logo

Bent u op zoek naar kartonnen koffiebekers bedrukt met uw eigen logo? Dan bent u bij Pinkcube aan het juiste adres. Want wie houdt er nou niet van een lekker kopje koffie om de dag mee te beginnen? Wij hebben verschillende maten koffiebekers in ons assortiment. Kartonnen bekers voor koffie, espresso, cappuccino en zelfs voor de latte macchiato. Al onze kartonnen koffiebekers zijn te bedrukken met uw eigen logo of opdruk en worden voorzien van een full color opdruk, hierdoor is ieder ontwerp of logo mogelijk. Onze koffiebekers zijn al te bestellen vanaf 250 stuks en kunnen al binnen 5 werkdagen geleverd worden. Vraag direct een offerte aan!

Vergelijk
Toon prijs
7 artikelen
Sorteer op:

Verschillende afmetingen kartonnen koffiebekers

Bij Pinkcube hebben wij verschillende afmetingen kartonnen koffiebekers. Het formaat 180 ml is het meest gebruikte formaat wat geschikt is voor een normale kop koffie. Veel koffieautomaten zijn afgesteld op dit formaat. Wanneer u op zoek bent naar automaatbekers bedrukken, kunt u het beste voor deze optie gaan. Daarnaast hebben wij 120 ml, 230 ml en 360 ml formaten beschikbaar. De 120 ml is ideaal voor espresso’s, de 230 ml voor cappuccino's en de 230 ml voor latte macchiato’s. Een espresso is een klein kopje sterke koffie. Bij het maken van een espresso wordt de koffie onder hoge druk uitgeperst, waardoor de sterke en krachtige smaak ontstaat. Een cappuccino is een espresso met melk en melkschuim net als de latte macchiato. Het verschil tussen een cappuccino en latte macchiato is dat in een latte macchiato meer melk gaat. Hierdoor heeft u ook een groter formaat kartonnen beker nodig.

Bedrukte kartonnen koffiebekers

Doordat al onze kartonnen koffiebekers 360° full color kunnen worden bedrukt, zijn ze uitermate geschikt als promotieartikel. Uiteraard zijn de koffiebekers ook geschikt voor eigen gebruik. Naast de kartonnen koffiebekers kunt u er ook voor kiezen plastic deksels bij te bestellen. Erg handig voor onderweg of voor bijvoorbeeld festivals of beurzen. Het houdt de koffie lekker warm en zal knoeien voorkomen.

Indien u de bekers intern binnen uw bedrijf of organisatie wenst te gebruiken, kan het ook dienen als communicatiemiddel. Zo kunt u naast uw logo ook uw kernwaarden, pay-off of verhaal er op kwijt.

Kwaliteit van onze bedrukte kartonnen koffiebekers

De kwaliteit van onze kartonnen koffiebekers wordt voor levering altijd gecheckt. Dit maakt de kwaliteit van onze bekers zeer hoog. U kunt er vanuit gaan dat wanneer u kartonnen koffiebekers bij Pinkcube bestelt een zeer goede kwaliteit geleverd krijgt. Doordat onze koffiebekers zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit karton, zijn ze te sterk om te kunnen lekken. De kartonnen bekertjes zijn uitermate geschikt voor zowel koude als warme dranken.

Daarom bestelt u koffiebekers met logo bij Pinkcube!

Moeiteloos het mooiste resultaat, dat is waar wij bij Pinkcube elke dag weer hard voor werken. Wij snappen dat u niet teveel tijd wilt steken in het uitzoeken van geschikte promotieartikelen. Daar gaan wij u bij helpen! Wij hebben vast een voorselectie gemaakt van kwalitatief goede kartonnen koffiebekers die u met onze eenvoudige configurator geheel naar eigen wens samenstelt. U kunt direct online bestellen óf eerst een vrijblijvende offerte aanvragen. In beide gevallen sturen wij u eerst een digitaal ontwerp toe en gaan we pas drukken als u 100% tevreden bent. Tot slot houden we u altijd netjes op de hoogte van de status van uw bestelling en kunt u vertrouwen op onze levertijden. Bestel uw kartonnen koffiebekers met eigen branding zonder zorgen bij Pinkcube. Heeft u nog verdere vragen? Dan staan wij voor u klaar om u verder te helpen!