Toon filters
Categorieën
Geschikt voor
  • Espresso 1
  • Koffie 2
  • Senseo 1
Levertijd
  • 3 - 5 werkdagen 4
  • 10 - 15 werkdagen 3
Inhoud
  • 100 ml 1
  • 120 ml 1
  • 180 ml 1
  • 230 ml 1

Kartonnen bekers met uw eigen logo

Bent u op zoek naar kartonnen koffiebekers bedrukt met uw eigen logo? Dan bent u bij Pinkcube aan het juiste adres. Of u nu festival bekers zoekt om te bedrukken of duurzame kartonnen koffiebekers wil bedrukken, bij Pinkcube is er veel mogelijk. Wij hebben verschillende maten koffiebekers in ons assortiment. Kartonnen bekers bedrukken voor koffie, espresso, cappuccino en zelfs voor latte macchiato bekers kunt u bij ons terecht. Al onze kartonnen koffiebekers zijn te bedrukken met uw eigen logo of opdruk en worden voorzien van een full color opdruk. Daardoor kunt u elk gewenst ontwerp bedrukken met uw eigen ontwerp. Onze koffiebekers zijn al te bestellen vanaf 250 stuks en kunnen al binnen 5 werkdagen geleverd worden. Bent u op zoek naar kartonnen bekers in een kleine oplage? Ook dat is geen probleem. Vraag direct een offerte aan. Neem naast onze kartonnen bekers ook eens een kijkje tussen ons mokken assortiment of ons assortiment met koffie en thee. 

Kartonnen bekers bedrukken en de (SUP) richtlijn

Wilt u kartonnen bekers bedrukken? Houdt dan rekening met de SUP-richtlijn. Op 3 juli 2021 werd de Single Use Plastic richtlijn van kracht. Deze richtlijn maakt het verplicht om kartonnen bekers met plastic coating te voorzien van een markering. Met deze markering wordt aangegeven dat de beker een plastic coating bevat en weggegooid moet worden. De markering bevat een rood en blauw logo met de tekst 'PRODUCT BEVAT PLASTIC'. Bij het kartonnen bekers bedrukken is het daarom belangrijk om rekening te houden met deze SUP-marketing in uw ontwerp. Heeft u vragen over deze richtlijn, over kartonnen bekers bedrukken of wilt u advies over een ontwerp? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze grafisch designers kijken graag met u mee.

Vergelijk
Toon prijs
7 artikelen
Sorteer op:

Verschillende afmetingen kartonnen koffiebekers

Bij Pinkcube hebben wij verschillende afmetingen kartonnen koffiebekers. Het formaat 180 ml is het meest gebruikte formaat dat geschikt is voor een normale kop koffie. Veel koffieautomaten zijn afgesteld op dit formaat. Wanneer u op zoek bent naar standaard kartonnen koffiebekers om te bedrukken, kunt u het beste voor deze optie gaan. Daarnaast hebben wij 120 ml, 230 ml en 360 ml formaten beschikbaar. Het formaat van120 ml is ideaal voor espresso’s, 230 ml voor cappuccino's en 230 ml voor latte macchiato’s.

Verschillen in koffie

Zoekt u kartonnen bekers voor verschillende soorten koffie? Ook daarvoor kunt u bij Pinkcube terecht. Bijvoorbeeld voor kartonnen bekers voor espresso. Dit is een klein kopje sterke koffie die je zowel in één sterke shot als twee sterke shots kunt krijgen. Bij het maken van een espresso wordt de koffie onder hoge druk uitgeperst, waardoor de sterke en krachtige smaak ontstaat. Een kleine shot espresso is dus een ware smaakexplosie. Een cappuccino heeft daarentegen juist een romige smaak. Een cappuccino is namelijk een espresso met melk. Wil je een kop koffie met nóg meer melkschuim? Dan is een latte macchiato aan te raden. In een latte macchiato gaat namelijk meer melk en melkschuim. Doordat er meer melk in de latte macchiato gaat, heeft u ook een groter formaat van bedrukte kartonnen bekers nodig. Deze kartonnen koffiebekers bedrukken kunt u snel en eenvoudig regelen bij.

Bedrukte kartonnen koffiebekers

Doordat al onze kartonnen koffiebekers 360° full color kunnen worden bedrukt, zijn ze uitermate geschikt als promotieartikel. Uiteraard zijn de koffiebekers ook geschikt voor eigen gebruik. Naast de kartonnen koffiebekers kunt u er ook voor kiezen plastic deksels bij te bestellen. Erg handig voor onderweg of voor bijvoorbeeld festivals of beurzen. Het houdt de koffie lekker warm en zal knoeien voorkomen.

Indien u de bekers intern binnen uw bedrijf of organisatie wenst te gebruiken, kan het ook dienen als communicatiemiddel. Zo kunt u naast uw logo ook uw kernwaarden, pay-off of verhaal er op kwijt. Staat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel bij uw onderneming? Dan kunt u er ook voor kiezen om duurzame kartonnen koffiebekers te bedrukken. Deze zijn bijvoorbeeld gemaakt van gerecycled karton.

Kwaliteit van onze bedrukte kartonnen koffiebekers

De kwaliteit van onze kartonnen koffiebekers wordt voor levering altijd gecheckt. Dit maakt de kwaliteit van onze bekers zeer hoog. U kunt er vanuit gaan dat wanneer u kartonnen koffiebekers bij Pinkcube bestelt een zeer goede kwaliteit geleverd krijgt. Doordat onze koffiebekers zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit karton, zijn ze te sterk om te kunnen lekken. De kartonnen bekertjes zijn uitermate geschikt voor zowel koude als warme dranken.

Daarom bestelt u koffiebekers met logo bij Pinkcube

Moeiteloos het mooiste resultaat, dat is waar wij bij Pinkcube elke dag weer hard voor werken. Wij snappen dat u niet teveel tijd wilt steken in het uitzoeken van geschikte promotieartikelen. Daar gaan wij u bij helpen. Wij hebben vast een voorselectie gemaakt van kwalitatief goede kartonnen koffiebekers die u met onze eenvoudige configurator geheel naar eigen wens samenstelt. U kunt direct online bestellen óf eerst een vrijblijvende offerte aanvragen. In beide gevallen sturen wij u eerst een digitaal ontwerp toe en gaan we pas drukken als u 100% tevreden bent. Tot slot houden we u altijd netjes op de hoogte van de status van uw bestelling en kunt u vertrouwen op onze levertijden. Bestel uw kartonnen koffiebekers met eigen branding zonder zorgen bij Pinkcube. Heeft u nog verdere vragen? Dan kunt u onze klantenservice bereiken via chat, WhatsApp, mail en telefoon. Bekijk ook onze horeca-artikelen of ons assortiment met glazen. 

Kleine oplage

Heeft u bedrukte koffiebekers nodig, maar wilt u deze aanschaffen in een kleine oplage? Ook dat is mogelijk bij Pinkcube. Bedrukte koffiebekers koopt u bij Pinkcube namelijk al vanaf 250 stuks. Geef uw wensen door en vraag meteen een offerte aan.

Extra's voor kartonnen bekertjes

Koffiebekers laten bedrukken bij Pinkcube? Goed plan. Bij Pinkcube kunt u namelijk naast uw eigen kartonnen koffiebekers bedrukken, ook voor extra accessoires kiezen. In het keuzemenu aan de linkerkant van de pagina, kunt u naast de aantal kleuren opdruk en het aantal stuks, ook kiezen voor een deksel en de kleur daarvan (zwart of wit). Bovendien kunt u kiezen of u wel of geen roerstokjes wilt. Kortom, bij Pinkcube kartonnen bekers bestellen mét accessoires is geen enkel probleem.

Bedrukte bekers gebruiken als alternatief

Kartonnen bekers laten bedrukken bij Pinkcube? Dat is mogelijk, maar wist u ook dat een bedrukte beker kunt gebruiken voor andere alternatieven? Een grote latte macchiato beker is bijvoorbeeld ook geschikt als popcorn beker. Ook kunt u er andere warme dranken zoals soep in serveren of gebruiken als bedrukte ijsbekers.