Koffiebeker to go bedrukken

Een lekkere kop koffie is een goede start van de dag! En als je onderweg bent, dan is het handig om dit kopje koffie mee te nemen. De oplossing: een koffie to go! Laat koffiebekers to go bedrukken met jouw logo en je zorgt voor een heel praktisch cadeau voor de ontvangers. De bedrukte koffiebekers zorgen er bovendien voor dat ze onderweg promotie maken voor jouw bedrijf. En natuurlijk zijn deze 'travel mugs' ook geschikt voor andere dranken zoals thee. Het ultieme relatiegeschenk en ideaal als promotiemateriaal voor jouw bedrijf.

Pinkcube heeft een ruime keuze aan coffee to go bekers in verschillende maten en kleuren. Kies jouw favoriete koffiebeker en wij zorgen voor een perfecte bedrukking. En dat geldt ook voor onze andere promotionele artikelen zoals ​waterflessen met logo en ​thermosflessen met logo.

Ruime keuze voor coffee to go beker

Pinkcube biedt verrassend veel keuze als het gaat om herbruikbare koffiebekers bedrukken. Van een 227 ml beker tot een 350 ml koffiebeker to go in verschillende kleuren. Een enkelwandige of dubbelwandige beker om het drankje extra warm te houden. Laat koffiebekers to go bedrukken van Polypropyleen (PP), een bamboe beker to go of van een extra milieuvriendelijke reisbeker van biologisch afbreekbaar kunststof. Of van Polypropyleen met siliconen deksel. Dankzij een ruim assortiment is er voor iedereen een mooie koffiebeker beschikbaar. En natuurlijk denken wij graag met je mee over de juiste keuze voor jouw organisatie.

Van 1 kleur tot full colour bedrukking

Per coffee to go beker zie je wat de mogelijkheden zijn voor de bedrukking. Laat reisbekers bedrukken in 1 kleur of ga voor een herbruikbare koffiebeker met full colour colour bedrukking. Waar je ook voor kiest, Pinkcube zorgt er altijd voor dat het logo er perfect op staat. En ter controle krijg je binnen 1 uur na je bestelling een gratis digitale drukproef in je mailbox. Zo weet je zeker dat de gepersonaliseerde koffiebekers naar wens zijn.

Koffiebeker to go bedrukken: Pinkcube regelt het

Pinkcube vindt het belangrijk om jou te ontzorgen. En dat geldt ook voor de koffiebekers to go, die wij moeiteloos en snel bedrukken met jouw logo of een andere opdruk. Selecteer het product en je krijgt uitgebreide informatie over het product, het materiaal, de minimale afname en de verwachte levertijd. Zo weet je wanneer je de bedrukte koffiebekers kunt verwachten. Dus wacht niet langer en laat je favoriete koffiebekers bedrukken door Pinkcube. Wij regelen de rest!