Kerstballen bedrukken

Zoek je een origineel relatiegeschenk of een persoonlijke giveaway voor de feestdagen? Laat kerstballen bedrukken met je logo, een boodschap of naam. Dat is sowieso een mooie eyecatcher in de kerstboom. En een mooie manier om je medewerkers, klanten of andere relaties te bedanken voor een fijne samenwerking. Pinkcube heeft verschillende leuke kerstballen in het aanbod: van plastic kerstballen tot houten figuurtjes voor in de kerstboom. En het laten bedrukken van deze items is echt een fluitje van een cent.

Pinkcube inspireert je voor de allerleukste kerstgeschenken. Kijk bijvoorbeeld eens op de ​eindejaarsinspiratie pagina voor originele ideeën. Naast kerstballen bedrukken wij nog veel meer leuke items om van kerst écht een feestje te maken.

Originele kerstballen met logo

Wie wil er nu niet zo’n originele kerstbal in de kerstboom hangen? Laat je verrassen door het ruime aanbod van Pinkcube voor een mooie bedrukte kerstbal. Glazen kerstballen, kunststof kerstballen of houten kerstballen: je vindt ze allemaal in ons aanbod. Ben je op zoek naar grote kerstballen of juist mini-kerstballen? Goedkope kerstballen of luxe figuurtjes voor in de kerstboom? Bedenk het maar en wij leveren het. Van gekleurde kerstballen tot natureltinten: alles is mogelijk. Iedere kerstbal bedrukken we naar wens met je logo, tekst of afbeelding en we zorgen er altijd voor dat de opdruk goed zichtbaar is.

Kerstballen laten bedrukken: zo werkt het

Het laten maken van gepersonaliseerde kerstballen is bij Pinkcube echt een fluitje van een cent. Kies, klik en klaar! Kies je favoriete kerstbal, vul je wensen in voor de bedrukking, vraag een offerte aan en upload je logo. Wij regelen de rest! En dat betekent dat je binnen 1 uur een digitaal ontwerp van ons krijgt. Tevreden? Dan starten we snel met bedrukken. Sommige kerstballen verpakken we in een doosje of een zakje met printstrip voor een extra luxe geschenk.

Snel geleverd

Wij zorgen ervoor dat je de bedrukte kerstballen snel in huis hebt. De verwachte levertijd staat aangegeven bij ieder product. Liever nog sneller in huis? Neem dan gerust contact op met het team van Pinkcube. Wij doen graag een stapje extra. Let ook op de minimale bestelhoeveelheid van de producten. Meer bedrukte kerstballen bestellen mag natuurlijk altijd! Wij zorgen altijd moeiteloos voor het mooiste resultaat.