Originele ideeën voor kerst relatiegeschenken

Kerst 2022

Bestel op tijd en neem tijd om te genieten

Een stressvrije decembermaand begint met een goede voorbereiding in de zomer. Daar bedoelen we niet mee dat u nu de kerstboom al moet optuigen, maar het zijn taken zoals het op tijd bestellen van een origineel kerstgeschenk die de feestdagen minder hectisch maken. En een ding is zeker: wij voorzien je van bakken vol inspiratie met ons gratis eindejaars inspiratiemagazine en staan altijd voor je klaar om samen een uniek kerstcadeau samen te stellen. Zo hoef jij alleen maar inspiratie op te doen voor zakelijke kerstgeschenken, een keuze te maken en te bestellen. De rest doen wij. 

Originele relatiegeschenken kerst

Kerst is hét moment om de prettige samenwerking met medewerkers, klanten of andere relaties te bestempelen met kerst relatiegeschenken en zakelijke kerstgeschenken. En wij vinden, hoe unieker hoe beter. Daarom bieden we bij Pinkcube de mogelijkheid om te personaliseren. Denk aan kerst relatiegeschenken zoals een borrelplank met gravering, een luxe paraplu waarbij je de baleinen, het doek en doming van het handvat kunt ontwerpen in jouw huisstijl of kies voor geborduurde mutsen met naam. Op het gebied van originele relatiegeschenken is alles mogelijk en onze productexperts denken graag met je mee over een origineel kerstgeschenk. Neem ook eens een kijkje tussen ons assortiment met gepersonaliseerde relatiegeschenken met naam of lees een blog over kerstgeschenken per post versturen.

Kerst toppers

Kerstchocolade
Sokken
Koffers
Paraplu's
Mokken
Spellen
Mutsen

Inspiratie voor elke kerst gelegenheid

Klantverhaal

"Kerst was tijdens de coronaperiode hét moment om middels een persoonlijk presentje toch het Kaemingk-gevoel over te brengen op klanten. Dit deden we door tienduizend gepersonaliseerde doosjes logo bonbons met de boodschap 'christmas from the heart' te ontwerpen en bestellen via Pinkcube. De klantenservice van Pinkcube maakte dit mogelijk door helder te communiceren over personalisatie van de doosjes, samples en de levering. Er werd goed met ons meegedacht."

Eindejaarsgeschenken top 10

1. Marmeren kaasplateau 

Dit prachtige kaasplateau gemaakt van marmer en bamboe is een origineel geschenk. Niet alleen omdat deze te graveren is met een mooie kerstboodschap of logo, maar ook omdat er een extra feature aan toegevoegd is. In de geschenkverpakking vind je namelijk drie markers waarop je met een krijtje de naam van de kazen kunt opschrijven. Handig voor kaasproeverij! Andere borrelplanken vind je hier. 

2. Yogamat van kurk 

Flexibel het nieuwe jaar in? Dan is deze yogamat van kurk  passend. Doordat deze mat gemaakt is van natuurlijk materiaal, is dit geschenk ook nog eens verantwoord voor het milieu. Mooi meegenomen, toch? Alle andere sportieve cadeaus vind je hier. 

3. Tablet standaard 

Heb je dit jaar vrienden of familie uitgenodigd voor een kerstdiner bij jullie thuis? Dan sta je vast uren in de keuken. Deze handige tablet standaard is ideaal wanneer je een recept wil lezen en je handen vrij wil hebben. Bovendien kun je de houder ook gebruiken om tijdens het koken een kerstfilm of je favoriete serie op te zetten. Kerst is tenslotte ook een periode om in te genieten. Deze tablet standaar is overigens ook zeer geschikt als zakelijke relatiegeschenken.

4. Beanie

Er warmpjes bij zitten met kerst? Dan is een gepersonaliseerde beanie het ultieme warme en fashionable kerstgeschenk. Collega’s of klanten kunnen er vast een gebruiken tijdens een wintersportvakantie of op de fiets naar kantoor. Maak van deze beanie een persoonlijk cadeau door de naam van een collega te borduren. Bekijk ons volledige  mutsenassortiment hier. 

5. Chocoladetelegram

Dit cadeau is een van onze kerst toppers. Met een chocoladecadeau voor kerst zit je namelijk altijd goed. Zeker wanneer je chocola zo kunt ontwerpen dat er een bijzondere persoonlijke boodschap ontstaat. Met een chocoladetelegram creëer je zo’n boodschap. Op elk chocoladeblokje (van een smaak naar keuze) staat een letter of cijfer afgebeeld. Hiermee vorm je uiteindelijk een tekst waarvan je de lengte zelf kunt bepalen. Wil je meer zien van chocolade? Bekijk hier ons assortiment. 

6. Kookschort 

Voor iedereen die met kerst het liefst in de keuken staat is een schort een absolute musthave. Je wil tenslotte niet dat jouw perfecte kerstoutfit vies wordt. En wist je dat een dit Viera schort ook te bedrukken is? Op de voorkant van het schort komt jouw logo, afbeelding of tekst perfect tot z’n recht. Om een persoonlijk geschenk te creëren kun je ook de naam van de ontvanger laten borduren. Bekijk hier meer van onze kookgeschenken.

7. Versiering

Naar alle waarschijnlijkheid kunnen we dit jaar weer een feestje vieren met kerst. Tijd om alles uit de kast te halen voor de kerstborrel. Wat dacht je van deze vlaggenlijn of cocktailprikkers die je kunt voorzien van jouw eigen ontwerp? Hiermee is de aankleding van de kerstparty compleet. 

8. Fles wijn

Een goede fles wijn met het etiket in jouw huisstijl cadeau geven. Dat is pas een goede manier om relaties te bedanken voor een mooi jaar. Met met een lekkere rosé, witte of rode wijn in een zelfontworpen geschenkverpakking spring je nog meer in het oog. Ook kun je op het etiket een persoonlijke boodschap kwijt.  Meer cadeaus voor wijnliefhebbers vind je hier. 

9. Theelichtje

Een theelichtje, een klein maar fijn cadeautje dat een hoop gezelligheid brengt tijdens kerst. Met dit kleine lichtje geef je de relaties een hoop warmte tijdens de feestdagen. Kortom, dit is de manier om een persoonlijke boodschap te communiceren. Meer kaarsen bekijk je hier. 

10. Houten stapelspel

Een familiespel dat concentratie en lef vergt: het houten stapeltoren spel. Bouw de toren. Leg drie blokken per laag, elke volgende laag haaks op de vorige. Nu kan het spel echt beginnen! Haal met één hand een blok uit de toren, op een willekeurig plek onder de bovenste complete laag. Als de toren instort, is het spel afgelopen. Aan wie geef jij dit cadeau? Bekijk hier nog meer spellen.

Trends relatiegeschenken kerst

1. Vitaliteit 
Als er iets in het oog springt met kerst, dan is het dat geschenken meer gericht zijn op vitaliteit, gezondheid en ontspanning. Van een yogamat gemaakt van kurk tot een hoelahoep die je zelf eenvoudig in elkaar kunt zetten, we hebben een hoop sportieve kerst items toegevoegd die ten goede komen aan de vitaliteit van medewerkers en passen binnen een vitaliteitsbeleid. 

2. Kerstborrels 
Anders dan vorig jaar, wordt er meer aandacht besteed aan producten die geschikt zijn voor een kerstborrel. Nu de anderhalve meter regel wordt geschrapt en er met toegangsbewijs steeds meer mogelijk is, kijken we meer dan ooit uit naar het moment om samen met collega’s kerst te vieren. En dan kan feestelijke versiering natuurlijk niet missen. Denk aan kerstmutsen, photo props, ballonnen, slingers en gepersonaliseerde glazen. Deze items bestel je eenvoudig en snel met bedrukking bij Pinkcube. 

3. Geefmoment
Nog zoiets dat vorig jaar anders liep; er was geen bijzonder geefmoment voor het kerstgeschenk. Dit jaar is dit – als de coronasituatie het toelaat – wel mogelijk. Daardoor kunnen we het geefmoment persoonlijk en uniek maken. Niet alleen door het cadeau in een kerstachtige setting persoonlijk te overhandigen, maar ook door unieke verpakkingen en bedrukkingsmogelijkheden. Bovendien is het nog steeds mogelijk om kerstgeschenken naar verschillende adressen te versturen. 

4. Duurzaamheid
Anders dan andere jaren, bieden wij voor elk kerstgeschenk een duurzame variant. Geef je wensen gerust door aan onze kerstgeschenken experts. Zij helpen graag met het zoeken naar een cadeau dat past binnen jouw duurzaamheidsbeleid. Er is veel mogelijk. 

5. Custom made chocola
Bijzondere smaken chocola, persoonlijke boodschappen, foto’s op chocola, het customizen van onze favoriete zoete lekkernij is hot topic. Wist je ook dat het verpakkingsdoosje geheel kunt customizen met jouw eigen ontwerp? Van gestanste vormen tot sierlijke lettertypes, er is veel mogelijk. Ons chocoladeassortiment bekijk je hier.