Originele ideeën voor kerst relatiegeschenken

Maak waardering tastbaar en vreugde zichtbaar tijdens de feestdagen

Kerst is hét moment om extra waardering te tonen aan je medewerkers, klanten en/of relaties. Ben jij op zoek naar een mooi, uniek kerst relatiegeschenk? Geef je doelgroep persoonlijke aandacht met bedrukte kerstgeschenken. Denk bijvoorbeeld aan een bedrukte serveerplank of een warme geborduurde muts met jouw logo.

Je medewerkers bedanken voor al het harde werk het afgelopen jaar? We’ve got you! Stel een uniek kerstpakket samen vol branded producten en verras jouw medewerkers hier vlak voor de feestdagen mee. Maar wat zijn de musthaves voor jouw kerstpakket? Om het je extra gemakkelijk te maken, zetten wij de meest originele en mooiste kerst relatiegeschenken voor je op een rij.

De kersttip van Pinkcube: bestel jouw kerstgeschenken ruim op tijd (het liefst vóór eind oktober). Zo heb je een ruime keuze uit alle personalisatiemogelijkheden.

Check ook de Pinkcube’s eindejaarsparade vol unieke acties en inspiratie.

De kersttoppers voor jouw bedrijf

Wellness sets
Wellness sets
bedrukte fleece deken
Fleece dekens
Adventskalender
Kookgeschenken
Kerst relatiegeschenk
Kerstboompjes
kerstchocolade
Chocolade
bedrukte wijnglazen
Wijnglazen

Feestelijke inspiratie

Trends relatiegeschenken kerst

1. Wellness en ontspanning
Een trend die je dit jaar veel terug gaat zien in de kerst relatiegeschenken, zijn de geschenken gericht op wellness en ontspanning. Van luxe wellness sets tot comfortabele sokken, bij Pinkcube vind je het allemaal. Met ons ruime assortiment aan wellness artikelen zorg jij ervoor dat jouw medewerkers even kunnen ontspannen na al het harde werken.


2. Kookgeschenken
Kerst staat in het teken van samenzijn en gezellig tafelen. Bij Pinkcube vind je een ruim assortiment aan kookgeschenken om van het kerstdiner een groot feest te maken. Met bedrukte wijnglazen en branded serveerplanken is de tafel helemaal compleet. 


3. Geefmoment
Het geefmoment persoonlijk en uniek maken. Niet alleen door het cadeau in een kerstachtige setting persoonlijk te overhandigen, maar ook door 
unieke verpakkingen en bedrukkingsmogelijkheden. Bovendien is het nog steeds mogelijk om kerstgeschenken naar verschillende adressen te versturen. 

4. Duurzaamheid
Voor elk kerstgeschenk bieden wij een duurzame variant. Geef je wensen gerust door aan onze kerstgeschenken experts. Zij helpen graag met het zoeken naar een cadeau dat past binnen jouw duurzaamheidsbeleid. Er is veel mogelijk. 


5. Custom made chocolade
Bijzondere smaken chocolade, persoonlijke boodschappen, foto’s op chocola: het customizen van onze favoriete zoete lekkernij is een hot topic. Wist je ook dat het verpakkingsdoosje geheel kunt customizen met jouw eigen ontwerp? Van gestanste vormen tot sierlijke lettertypes, er is veel mogelijk. Bekijk ons 
chocoladeassortiment.