Bierpullen bedrukken

Ben je op zoek naar bierglazen met een handvat? Mogen ze net een maatje groter zijn? Laat bierpullen bedrukken bij Pinkcube! Bedrukte bierpullen zijn ideaal voor horecazaken, maar het zijn ook originele geschenken. Waarom bierpullen laten bedrukken met jouw logo? Dat zorgt voor een extra unieke bierpul én voor meer naamsbekendheid. Want wie wil er nu niet zo'n mooie bedrukte bierpul met jouw logo erop?

Bij Pinkcube heb je de keuze uit verschillende soorten bierglazen en formaten. Ook voorwijnglazen met logo of champagneglazen met logo ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden alles wat nodig is voor een goede presentatie van drankjes.

Waarom bierpullen bedrukken?

De bedrukte bierpullen komen natuurlijk van pas in je café. Of misschien is er in de sportkantine behoefte aan bierpullen. Waar je ze ook voor gebruikt: de bierpullen bedrukt met je eigen logo of tekst laten sowieso een goede indruk achter. Het zorgt voor een goede presentatie en je logo is goed zichtbaar. Daarom zijn ze ook ideaal om te geven als origineel relatiegeschenk.

Bierpul bedrukken in verschillende formaten

Een bierpul is een bierpul, zou je misschien denken. Maar als je het assortiment van Pinkcube ziet, dan ontdek je dat er veel meer soorten bierpullen zijn. Natuurlijk bieden wij de kenmerkende bierpullen voor het oktoberfest, maar er zijn diverse andere modellen. Wil je een bedrukte bierpul met een inhoud van 30 cl of 50 cl voor de grote dorst? Wij leveren gepersonaliseerde bierpullen in verschillende formaten.

Zo bestel je de bedrukte bierpullen

Je eigen logo op de bierpul, een gepersonaliseerde bierpul met naam of een ander ontwerp? Pinkcube zorgt altijd voor een perfecte opdruk.Bierpullen bedrukken met logo of tekst is bij Pinkcube een fluitje van een cent. Stel je product samen via het handige formulier. Binnen 1 uur na de bestelling krijg jij een digitaal ontwerp in je inbox. Zo weten wij zeker dat je tevreden bent over de bedrukking.