Champagneglazen bedrukken

Proosten met een champagneglas met jouw logo erop? Pinkcube maakt het mogelijk! Is er een gelegenheid om op te proosten? Of serveer je de gasten in jouw restaurant champagne in een passend champagneglas? Laat champagneglazen bedrukken bij Pinkcube en je zorgt altijd voor een goede presentatie. In ons aanbod vind je champagneglazen in verschillende vormen en formaten. Kies het glas dat het beste bij jouw wensen aansluit. Uiteraard helpen we je graag bij die keuze. En vergeet niet om een mooie champagnekoeler met logo erbij te bestellen voor een extra mooie presentatie.

Wil je kopjes koffie in een koffiekopje met logo serveren? En thee in een bedrukt theeglas? Voor zowel warme als koude drankjes bieden wij een ruime keuze aan producten.

Een feestelijk tintje

Champagne geeft overal een feestelijk tintje aan. Of dat nu een zakelijke aangelegenheid of een persoonlijk feestje is. En daar kun je als bedrijf een bijdrage aan leveren. Laat champagneglazen bedrukken en geef deze weg als relatiegeschenk in een pakket met een fles champagne en een koeler erbij. Of zorg ervoor dat je in je horecagelegenheid champagne serveert in zo’n mooi bedrukt champagneglas met jouw logo. Dat zorgt voor nét dat beetje extra herkenbaarheid.

Champagne personaliseren zoals jij wilt

De glazen voor champagne bedrukken wij naar wens met logo. Maar een tekst of andere afbeelding is natuurlijk ook mogelijk. Per champagneglas zie je wat de opdrukmogelijkheden zijn. Sommige wijnglazen graveren wij voor een extra chique uitstraling. Je ziet direct wat de minimale afname en de verwachte levertijd is. En je krijgt na het bestellen van de bedrukte champagneglazen binnen 1 uur gratis een digitaal ontwerp. Zo weten wij 100% zeker dat jij uiteindelijk tevreden bent met de glazen.