Mokken bedrukken in full colour

Mokken bedrukken in full colour? Pinkcube regelt het! Dankzij de meest moderne druktechnologieën is het mogelijk om de mokken in full colour volledig rondom te bedrukken. Onze Duraglaze full colour mokken zijn zelfs de enige 100% vaatwasserbestendige full colour mokken in Europa! Onafhankelijk getest om meer dan 2000 wasbeurten te doorstaan.

Naast full colour mokken bedrukken wij nog veel meer producten in full colour. Wat dacht je van ​full colour tassen of ​full colour pennen? Ontdek ons aanbod en ontwerp je favoriete producten. Hulp nodig? Neem dan via mail, chat of telefoon contact op. Wij reageren altijd supersnel.

Vaatwasserbestendige full colour mokken

Alle op deze pagina zichtbare mokken bedrukken wij in full colour. Maar welke zijn vaatwasserbestendig? Dit zie je eenvoudig door de mokken aan de linkerzijde te filteren op de vaatwasserbestendigheid, variërend van 1 ster (minder dan 100 wasbeurten) tot 3 sterren (meer dan 750 beurten). Naast de vaatwasserbestendigheid is het mogelijk om te filteren op de inhoud en het materiaal van de mokken. Op die manier is een keuze maken nog makkelijker.

Gekleurde mokken bedrukken in full colour

Laat gekleurde mokken bedrukken of kies voor witte mokken die je in full colour laat bedrukken. Sommige prints zijn extra mooi op een zwarte mok. Wij bedrukken ook mokken met een gekleurde binnenkant. Kies je favoriete model, bepaal je opdruk en stem het af op de kleur van de mok. Je logo, een eigen ontwerp of een ​mok met foto? Voor Pinkcube is niets te gek.