Full colour pennen bedrukken

Wil je pennen laten bedrukken met je eigen logo of een andere opdruk zoals een foto? Voor Pinkcube is dat geen enkel probleem. Wanneer je een gedetailleerd logo heb met veel kleuren, dan is een digitaal bedrukte pen in full colour de beste optie. Deze pennen hebben een maximaal drukoppervlak, zijn scherp geprijsd en bedrukken we in kleine oplages. Stuur ons je logo of ontwerp en je krijgt binnen 1 uur van ons een digitaal ontwerp van je eigen full colour pen!

Wil je je ontwerp op meer producten laten bedrukken? Kijk bijvoorbeeld eens naar onze ​fotomokken of ​sleutelhangers met foto. Genoeg mogelijkheden voor producten met een mooie, full colour foto of andere bedrukking.

De voordelen van full colour pennen bedrukken

Pennen full colour bedrukken gebeurt met een digitale printer. Het grote verschil met traditionele druktechnieken (zoals zeefdruk of tampondruk) is dat de vaste kosten per drukopdracht heel laag zijn. Hierdoor is het mogelijk om kleine aantallen te bestellen voor een lage prijs. Digitaal drukken gaat bovendien veel sneller en het is mogelijk om een hogere resolutie te realiseren.

Full colour rondom bedrukken

Wil je de pen volledig rondom laten bedrukken met foto of een logo met veel kleuren? Dan zijn de BIC pennen in ons aanbod een goede keuze. Op deze pennen is zelfs een 360º fotokwaliteit full colour opdruk mogelijk. Gebruik de handige filteropties aan de linkerzijde om te filteren op de full colour BIC pennen.

Snelle levertijden

Pinkcube levert de full colour pennen met foto of logo supersnel. Bij ieder product zie je de verwachte leverdatum. En is je voorraad pennen na een aantal beursdagen alweer op? Of heb je een nieuwe lading full colour pennen nodig voor volgend jaar? Geen probleem. Opnieuw bestellen is ook heel eenvoudig. Full colour pennen met spoed nodig? Neem dan even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Omdat we de digitale printers in eigen beheer hebben, is er mogelijk nog ruimte om sneller te leveren.

Makkelijk bestellen

Het bestellen van de full colour pennen is een fluitje van een cent bij Pinkcube. Vul alle gevraagde gegevens in en lever je logo aan. Binnen 1 uur ontvang je van ons het digitale ontwerp. Zo zie je meteen hoe de bedrukte full colour pennen eruit komen te zien. Akkoord? Dan starten wij snel met de pennen bedrukken. Moeiteloos het mooiste resultaat!