Kop en schotel bedrukken

Staat de koffie altijd klaar voor je klanten en relaties? Dan mag een kop en schotel met logo natuurlijk niet ontbreken. Een kop en schotel bedrukt met logo zorgt niet alleen voor een professionele eerste indruk, maar ook voor een blijvende herinnering. Het perfecte relatiegeschenk of cadeau voor je medewerkers. Maak er een mooi pakketje van met koffiebonen en zakjes thee. Daar maak je iedereen blij mee!

Dankzij de beste druktechnologieën profiteer je bij Pinkcube van kop en schotels met een bedrukking van topkwaliteit. De kop en schotels bedrukken wij met een maximale drukoppervlakte en een vaatwasserbestendige opdruk. Dat geldt niet alleen voor de de bedrukte kopjes en schotels, maar ook voor ander servies zoals ​mokken met logo en ​bierglazen met logo.

Ruime keuze voor bedrukte kop en schotel

Wil je kopjes laten bedrukken met logo voor cappuccino, espresso, Senseo of 'gewone' koffie? In ons aanbod vind je ze allemaal. Laat klassieke kop en schotels bedrukken of kies voor een moderner design. Dankzij een uitgebreid assortiment hebben wij voor ieder wat wils. De meeste kopjes zijn van porselein gemaakt, maar je vindt in ons aanbod ook kopjes van aardewerk. Een witte kop of gekleurde kop bedrukken? Jij hebt de keuze bij Pinkcube. Alle producten zijn bovendien van horecakwaliteit met een bedrukking die vaatwasserbestendig is. En dat voor een zo scherp mogelijke prijs.

Wij bedrukken pas als jij tevreden bent

Eerst een offerte ontvangen voordat we de kopjes bedrukken? Die krijg je van ons binnen 1 minuut! En na de bestelling krijg je binnen 1 uur een digitale drukproef van de bedrukte kopjes. Pas als het ontwerp helemaal naar wens is gaan wij voor jou de kop en schotels bedrukken. Zo zorgen wij moeiteloos en snel voor het mooiste resultaat.

Nederland behoort niet voor niets tot de landen waar veel koffie gedronken wordt. Genoeg reden om kop en schotels te bedrukken en te zorgen voor een extra goede zichtbaarheid!