Shotglaasjes bedrukken

Wil je een drankje presenteren in een klein shotglaasje? Of wil je shotglaasjes toevoegen aan een relatiegeschenk? Laat shotglaasjes bedrukken met jouw logo en je zorgt meteen voor nét dat beetje extra naamsbekendheid. Een klein glaasje met een groots effect! En voor dat effect zorgt Pinkcube, want wij leveren gepersonaliseerde shotglaasjes met een logo dat er perfect op staat. Van een mini-bierpul tot de bekende shotglaasjes: laat je favoriete shotglaasje bedrukken door Pinkcube en je bent zeker van kwaliteit. Dat durven wij best te zeggen!

Heb je een horecagelegenheid en wil je nog meer drankjes presenteren in gepersonaliseerde glazen? Ontdek bijvoorbeeld onze ​bierglazen met logo of ​bedrukte champagneglazen. Wij bieden alles voor een stijlvolle presentatie!

Ruime keuze voor een gepersonaliseerd shotglaasje

Misschien denk je bij een borrelglaasje aan de ‘standaard’-versie, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden om verschillende borrelglaasjes te bedrukken in het aanbod van Pinkcube. Wat dacht je van een chique borrelglaasje met pootje? Of een longdrinkglas in het klein? Kies voor een borrelglaasje met of zonder maatstreepje. Bij ieder glaasje staat bovendien vermeld wat de inhoud is. Van 28 ml tot 65 ml. Zo kies je zelf een gepersonaliseerd shotglaasje dat bij jouw wensen aansluit.

Borrelglaasje bedrukken: Pinkcube regelt het

Heb je het ideale borrelglaasje gevonden? Zo niet, dan helpen het team van Pinkcube jou graag bij de juiste keuze. Je favoriete borrelglaasje bedrukken met jouw logo is bij Pinkcube een fluitje van een cent. Je regelt het supergemakkelijk via het bestelformulier. Binnen 1 uur ontvang je van ons een gratis digitaal ontwerp, zodat je ziet hoe wij de borrelglaasjes bedrukken. Na akkoord, zorgen we ervoor dat je de gepersonaliseerde shotglaasjes snel ontvangt. Zo doen wij dat!