Markeerstiften bedrukken met logo of tekst

In iedere kantoorlade of in ieder pennenbakje hoort wel een markeerstift thuis. Want hoe fijn is het om even iets te highlighten wat belangrijk is in je aantekeningen? Markeerstiften hebben een lekker fel kleurtje en daarom is markeerstiften bedrukken met jouw logo een extra goed idee. Zo valt je logo extra op! De ontvangers gebruiken deze regelmatig, dus het zijn ook hele praktische giveaways.

Naast markeerstiften bedrukken we nog meer handige kantooritems. Denk bijvoorbeeld aan zelfklevende memo’s met logo​ of ​bedrukte vulpotloden. Ideaal om je kantoorvoorraad weer bij te vullen en om weg te geven aan je klanten of relaties.

Let op: markeerstiften zijn gevoelig voor uitdroging. Sla deze niet langer dan 6 maanden op om uitdroging te voorkomen.

Markeerstiften in diverse vormen

Nu denk je misschien aan de ‘standaard’ markeerstiften en die bedrukken wij zeker. De Stabilo Boss Original is zonder twijfel de meest bekende markeerstift. Populair zijn ook de driehoekige markeerstiften met meerdere kleuren. Maar er zijn nog veel meer originele vormen verkrijgbaar. De markeerstiften bedrukken wij in 1 tot 4 kleuren of zelfs full colour. Per product staat aangegeven wat de bedrukkingsmogelijkheden zijn.

Bestellen is een fluitje van een cent

De markeerstiften met logo bestel je moeiteloos online bij Pinkcube. Wil je een offerte ontvangen? Dan krijg je die binnen 1 minuut al in je mailbox. En na het bestellen van de markeerstiften ontvang je van ons binnen 1 uur een digitale drukproef. We starten pas met markeerstiften bedrukken als je 100% tevreden bent over het ontwerp. Vragen over de markeerstiften of de bedrukking? Bel, chat of stuur een mail. Ons team reageert altijd supersnel.