Uw persoonlijke boodschap op chocolade voor de feestdagen

Naast normale feestdagen snoepjes vindt u bij Pinkcube ook diverse feestdagen chocolade, volledig gericht op de feestdagen. Naast Pasen en Sinterklaas, hebben we ook snoep voor de Kerst. Naast chocolademunten en chocoladeletters, vindt u bij ons diverse kerstchocolaatjes en paaseieren. Zo vindt u bij ons ook snoep dat past bij de vele feestdagen. Alle verpakkingen zijn te bedrukken met uw logo en perfect om weg te geven. Wil je meer inspiratie voor de feestdagen? Neem dan eens een kijkje op onze themapagina's: Pasen, Kerst of kijk op welke momenten je nog meer kan inhaken met onze inhaakkalender.

Chocolade sinterklaas of paaseitjes met logo

Met pasen is het altijd leuk om eieren te zoeken. Wij leveren bedrukte paaseitjes met logo. De paaseitjes leveren wij in kleine zakjes met logo, maar ook grote chocolade paaseieren met logo bedrukt behoren tot de mogelijkheden. Naast onze chocolade sinterklaas, hebben wij ook voor Pasen de chocolade paashaas in ons assortiment. Wilt u toch liever een kleine pot met paaseitjes cadeau geven? Dan kunt u kiezen voor de mini glazen pot gevuld met paaseitjes. U kunt de deksel bedrukken met uw eigen logo.

Wilt u toch liever iets aan uw zakelijke relaties geven? Dan zou het bedrukte doosje met paaschocolade zeker niet verkeerd zijn! Het doosje is gevuld met drie verschillende paaschocolaadjes. De chocolade is zelfs in een full color opdruk te bedrukken.


Chocoladeletters of kruidnoten mix met logo bedrukken

Voor Sinterklaas hebben we ook snoepgoed in ons assortiment. We hebben bijvoorbeeld een chocolade sinterklaas, een grote pot kruidnotenmix van 1,5 liter wat perfect op uw bureau, kantine of receptie desk kan staan. Ideaal voor de weken voor sinterklaas. Om het helemaal af te maken kunt u deze glazen pot bedrukken met uw eigen bedrijfslogo. Zoekt u toch liever iets om weg te geven? Ook daar hebben we aangedacht. Het jute zakje gevuld met strooigoed is dan zeker een leuke give-away in de decembermaand. Het jute zakje met strooigoed kan worden voorzien van een bedrukt kaartje met hierop een speciale boodschap voor uw klanten.


Kleine oplage chocolade schoenletter of chocolade munten met logo

Liever geen strooigoed, maar liever chocolade? Dan hebben we de bedrukte chocolade schoenletter in ons assortiment. Dit is leuk om weg te geven, en de verpakking kan worden voorzien met uw bedrukte (bedrijfslogo). Natuurlijk kunt u ook kiezen voor het zakje chocolade munten. Ook dit kunnen we bedrukken met een full color kaartje.


Adventskalender met tekst, naam of logo bedrukken

Als laatste hebben we in de maand december kerst en oud en nieuw (jaarwisseling). In de aanloop naar kerst hebben we diverse adventskalenders in ons assortiment. De adventskalender kan worden bedrukt met een full color bedrukking. Zo kunt u bijvoorbeeld uw eigen logo hierin verwerken. Achter elk vakje zit een chocolaatje van alpenmelk chocolade. Wilt u misschien uw klanten een adventskalender opsturen? Dan kan dit ook met de adventskalender blister. Een leuke adventskalender als give-away!


Kerstchocolade met logo snel en goedkoop bedrukken

Met kerst wilt u toch iets speciaals aan uw relaties geven. We hebben hiervoor speciaal een luxe doos met kerstchocolade voor u. Het doosje met kerstchocolade bevat acht kerstchocolaatjes die elk voorzien zijn van een full color bedrukking. Liever geen doosje maar een zakje? Ook hebben we kerstchocolade in een zakje. De kerstchocolade is verpakt in een transparant zakje met hierop een kopkaartje wat bedrukt kan worden met uw eigen logo.