Bedrukte kauwgom met logo

Een verfrissend kauwgompje voor je klant? Kies dan voor kauwgom bedrukken met je eigen logo, tekst of afbeelding. Deze pakjes kauwgom kun je volledig voorzien van een full colour opdruk. Op die manier is je huisstijl goed zichtbaar op het pakje kauwgom en zien klanten duidelijk wat de boodschap is. Door de lage kosten is het bovendien een goedkoop reclamemiddel om een groot publiek mee te bereiken. Bijvoorbeeld op een event, om uit te delen op straat of bij de opening van een nieuwe winkel. Bovendien kun je ook kiezen uit verschillende aantallen. Bijvoorbeeld zes of twaalf stuks kauwgom bedrukken. Wil je iets anders dan een standaard pakje kauwgom? Kijk dan eens naar onze Wrigley kauwgomstrips of kauwgom blister. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een verpakking met dubbele bedrukking. Hier kun je zowel een tekst als een afbeelding laten bedrukken. Zo heb je unieke gepersonaliseerde kauwgom die je ook als relatiegeschenk kunt weggeven aan bezoekers of (zakelijke) relaties. Wist je dat kauwgom bedrukken ook mogelijk is van de bekende merken Stimorol en Sportlife kauwgom?
Ook hebben we nog meer snoep die je kunt voorzien van een eigen logo. Denk aan snoeppotten, chocolade, druivensuiker of pepermuntjes met logo.

Kauwgom met logo of naam bedrukt

Bij Pinkcube is kauwgom bedrukken in diverse maten en diverse verpakkingen mogelijk. Vanaf 100 stuks bestel je bedrukte kauwgom in aantallen van zes of twaalf stuks. Ook kun je kiezen voor zes Wrigley kauwgomstrips waarvan je de verpakking full colour kunt bedrukken. Bovendien bieden we ook suikervrije varianten aan van pakjes kauwgom. Op de kauwgom met dubbel vlak kun je bijvoorbeeld een wedstrijdprogramma laten bedrukken of een persoonlijke boodschap noteren. Het voordeel van bedrukte kauwgom als give-away is, dat het een brede doelgroep betreft. Jongeren, maar ook ouderen gebruiken vandaag de dag kauwgom. Het is dus een bruikbaar, verfrissend en unieke give-away die voor allerlei doelgroepen geschikt is. Wil je meet weten over kauwgom bedrukken? Vraag dan een van onze productspecialisten naar de mogelijkheden of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Sportlife kauwgom diverse smaken in kleine oplage personaliseren

Het voordeel van de kauwgomblister flap, kauwgomblister 12, kauwgomblister 6, is dat deze kauwgom bestaat uit meerdere kauwgompjes in een verpakking. Omdat deze vaak uit 6 of 12 kauwgompjes bestaan, gaat de verpakking dagenlang mee, en is dus ook 12 of 6 keer uw bedrijfslogo te zien! Ideaal om als geschenk weg te geven! We hebben niet alleen de "normale" kauwgom in ons assortiment, maar u kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor suikervrije kauwgom, aardbei-limoen of vanilla-mint smaak. De blisters zijn allemaal in full color te bedrukken.