Toon filters

Bedrukte kauwgom met logo

Een verfrissend kauwgompje voor uw klant? Dat kan en bedrukt met uw logo heeft u de perfect combinatie. Bij Pinkcube hebben wij een ruime collectie kauwgomverpakkingen die allen te bedrukken zijn met uw logo. Zo hebben wij meerdere soorten blisters en potjes met diverse smaken kauwgom. Eventueel kunt u ook kiezen voor de kauwgom van het bekende merk Stimorol.

Vergelijk
Toon prijs
9 artikelen
Sorteer op:

Kauwgom met logo of naam bedrukt

Kauwgom in diverse maten en diverse verpakkingen verkrijgbaar met uw eigen logo. Het voordeel van kauwgom als give-away is, dat het een brede doelgroep betreft. Jongeren, maar ook ouderen gebruiken vandaag de dag kauwgom. Wij leveren onze snoepjes -in dit geval kauwgom- in diverse uitvoeringen. Omdat kauwgom vaak als cadeau weggegeven wordt, blijft de klant de kauwgom verpakking (met uw eigen logo te bedrukken) vaak zien.


Stimorol kauwgom diverse smaken in kleine oplage personaliseren

Het voordeel van de kauwgomblister flap, kauwgomblister 12, kauwgomblister 6 of de Stimorol Ice en Stimorol Fusion, is dat deze kauwgom bestaat uit meerdere kauwgompjes in een verpakking. Omdat deze vaak uit 6 of 12 kauwgompjes bestaan, gaat de verpakking dagenlang mee, en is dus ook 12 of 6 keer uw bedrijfslogo te zien! Ideaal om als geschenk weg te geven!

We hebben niet alleen de "normale" kauwgom in ons assortiment, maar u kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor suikervrije kauwgom, aardbei-limoen of vanilla-mint smaak. De blisters zijn allemaal in full color te bedrukken