Vogelhuisje bedrukken

Ben je op zoek naar een duurzaam, origineel relatiegeschenk voor je klanten, relaties of medewerkers? Laat vogelhuisjes bedrukken met logo. Daar maak je niet alleen de ontvangers, maar ook de vogels blij mee. De vogelhuisjes met logo dragen bovendien op een leuke manier bij aan je naamsbekendheid. Wat wil je nog meer? In het aanbod van Pinkcube heb je volop keuze. Kies je favoriete huisje en laat die vogels maar komen!

Naast vogelhuisjes bedrukken we nog meer leuke items voor in de tuin. Wat dacht je van ​kweeksets met logo en andere ​bedrukte tuinproducten. Laat je inspireren en geef een groen cadeau.

Verschillende soorten vogelhuisjes

Van MDF vogelhuisjes tot voederhuisjes van dik hout, van vogelhuisjes voor kleine tuinvogels tot grotere vogels: ons aanbod is zeer uitgebreid. Naast een houten vogelhuisje bedrukken we nog een hele bijzondere variant van gedroogde hyacinten. En wat dacht je van een DIY vogelhuisje inclusief penseel en verf? Zo verras je de vogeltjes met een extra uniek exemplaar! Per product zie je wat de mogelijkheden zijn voor de bedrukking, dat varieert van een bedrukking in 1 kleur tot full colour, een gravering of doming. De voorkant, achterkant, zijkant en/of bovenkant bedrukken? Per vogelhuisje zie je wat de mogelijkheden zijn.

Laten bedrukken in een paar stappen

Pinkcube maakt het bestellen van een bedrukt vogelhuisje heel makkelijk. Selecteer het gewenste vogelhuisje, stel je product samen, vraag een offerte aan en stuur ons je logo. Vervolgens ontvang je binnen 1 uur het digitale ontwerp van ons. Tevreden met de opdruk? Dan gaan wij snel aan de slag. Per product geven we de minimum afname en de verwachte leverdatum aan. Zo heb je altijd duidelijkheid. Bestellen bij Pinkcube is echt een fluitje van een cent.