Zweetbandjes bedrukken

Sponsor je een sportteam of ben je op zoek naar een sportief relatiegeschenk? Laat zweetbandjes bedrukken met logo. Een leuk promotieartikel voor sportscholen, sportverenigingen, sportevenementen of bedrijven die zich op een sportieve manier willen promoten. De bedrukte zweetbandjes zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Kies een passende kleur binnen je huisstijl of ga juist voor een extra opvallende kleur. Jij hebt de keuze.

Laat zweetbandjes bedrukken bij Pinkcube en combineer ze met nog meer toffe sportitems zoals ​ballen met logo of ​bedrukte sportkleding. Wij bieden alles wat nodig is voor de ultieme, sportieve promotie.

Unieke zweetbandjes

In het aanbod van Pinkcube vind je originele pols zweetbandjes in verschillende uitvoeringen die ideaal zijn als give away voor een sportief evenement of als onderdeel van relatiegeschenken met een sportief karakter. Polsbandjes gemaakt van materialen die het zweet goed absorberen zoals badstof, bamboe of katoen. Of kies voor een hoofd zweetband bedrukt met logo of bedrijfsnaam voor de sponsoring van een wedstrijd. De goedkope zweetbandjes met rits zijn heel populair voor het makkelijk meenemen van geld of een pasje tijdens het sporten. Dankzij het brede assortiment is er altijd wel een passend promo item te vinden. Heb je daar hulp bij nodig? Het team van Pinkcube reageert supersnel via chat, e-mail of telefoon.

Verschillende bedrukkingsmogelijkheden

Zweetbandjes hebben een groot drukoppervlak, waardoor je verschillende mogelijkheden hebt voor de bedrukking. Kies voor een opdruk in 1 kleur, meerdere kleuren of zelfs in full color. Een borduring is in sommige gevallen ook mogelijk. Per product geven we aan wat de mogelijkheden zijn. Wil je je bedrijfsnaam of een andere opdruk? Wij regelen het. We drukken de bandjes in kleine of grote aantallen. Bij alle artikelen geven we aan wat de verwachte levertijd is. En binnen 1 uur na de bestelling ontvang je een digitale proefdruk ter controle. Zo heb je altijd duidelijkheid. Zweetbandjes met logo bedrukken is écht een fluitje van een cent bij Pinkcube.