Ga jij binnenkort een festival organiseren? Zó vergroot je je impact!

25 maart 2024 Geschatte leestijd: 3 minuten
Ga jij binnenkort een festival organiseren? Zó vergroot je je impact!

Bij het organiseren van een festival draait alles om het creëren van een onvergetelijke ervaring. Een effectieve manier om dit te bereiken is door slim gebruik te maken van promotiemateriaal dat niet alleen helpt bij het versterken van je branding, maar ook praktisch nut heeft voor de bezoekers. Bij Pinkcube bieden we een breed scala aan producten dat perfect aansluit bij elke festivalbehoefte. In deze blog kijken we naar hoe jij met promotiemateriaal een festivalervaring van wereldklasse gaat bieden!

Bij de organisatie van een festival zijn er essentiële festival benodigdheden die jij niet mag missen. Denk aan duurzame waterflesjes en hard plastic bekers. Door middel van een statiegeldsysteem ga je moeiteloos om met de regelgeving rondom plastic en herbruikbare bekers. Polsbandjes daarentegen zijn een must-have voor toegangscontrole en goed nieuws: de keuze is reuze. Door ze te laten bedrukken met jouw logo geef je je bezoekers ook nog eens een superleuk aandenken.

Promotie die loopt, oftewel draagbare reclame

Versterk je festival marketing met o.a. bedrukte zonnebrillen, waaiers en tote bags met jouw logo erop. Met deze items heb je als het ware draagbare reclame, waarmee je bezoekers verandert in merkambassadeurs. Hoe handig? Verkoop deze merchandise of geef ze weg als onderdeel van VIP-pakketten om een blijvende herinnering aan het festival te bieden. Plus, deze producten bieden perfecte sponsormogelijkheden om de zichtbaarheid van partners te vergroten en zo weer extra inkomsten te genereren. Ka-ching!

Jouw festival onder de ogen van heel Nederland en daarbuiten

Het blijft een pittige vraag: hoe ga ik een festival organiseren dat door iedereen gezien wordt? Nou, vergroot je social media-activiteit door bijvoorbeeld een eigen hashtag aan te maken. Laat dit weten aan je bezoekers en zorg dat je hen eraan herinnert wanneer ze over het terrein lopen. Of creëer leuke ‘fotowaardige’ plekken op je terrein om het maken van foto’s te stimuleren. Kleed deze plekken aan met mooie bedrukte items, zodat ze extra goed bijdragen aan je festival branding.

Creëer een unieke festivalervaring

Bij Pinkcube begrijpen we het belang van detail bij het organiseren van een festival. Van de eerste visuele impressie tot aan duurzame, praktische producten en memorabele merchandise, wij bieden alles wat je nodig hebt om jouw festival tot een succes te maken. Ontdek vandaag nog hoe onze producten jouw evenement transformeren en zorg voor een ervaring die bezoekers niet snel zullen vergeten. Laat je inspireren door onze festival inspiratiepagina. Kom je er niet uit? Neem contact met ons op, onze product experts helpen je graag op weg!

Deel dit bericht

Bekijk ook deze artikelen