Festival branding die de show steelt!

Ready, set, festivalpret!

Ben je klaar voor een onvergetelijk festivalseizoen? Vrienden, geweldige muziek en een stralend zonnetje: het festivalseizoen heeft het allemaal! De tijd van  festivals en andere te gekke evenementen is weer aangebroken!  En weet je wat het nog beter maakt? Jouw branded gifts die de festivalervaring naar een nieuwe hoogte tilt. Zo lopen jouw merkambassadeurs over het hele festival en dragen zij jouw huisstijl zelfs na het evenement nog uit.

Maar met welke branded gifts begin je? Maak een blijvende indruk met jouw gepersonaliseerde festivalbandjes. De perfecte start om de dag te beginnen. Met branded zonnebrillen en poncho’s zijn jouw festivalgangers klaar voor elk weertype. Tijdens een lange dag vol muziek en plezier is het ook belangrijk om af en toe even op te laden. Zorg dat je bezoekers genieten van iets lekkers en even kunnen relaxen op strandstoelen en zitzakken in jouw unieke huisstijl.

Op zoek naar meer inspiratie om het festivalseizoen vliegend van start te laten gaan? Ontdek ons blog over het organiseren van een festival en verhoog jouw impact.
Petten
Festivalbandjes
Waaiers
Hard plastic bekers
Zonnebrillen
Poncho's
Zonnebrand

3x veelgestelde vragen

Waarom is branding belangrijk tijdens mijn festival?
Branding tijdens een festival is essentieel voor het opbouwen van naamsbekendheid, het aantrekken van publiek en het creëren van een onvergetelijke ervaring die mensen keer op keer terugbrengt. Met jouw bedrukte festivalgoodies maak je zeker een blijvende indruk!

Wat is de levertijd van de festival artikelen?

We begrijpen natuurlijk helemaal dat je enthousiast bent om je festivalartikelen te ontvangen en er klaar voor bent om te stralen op het festivalterrein! Geen zorgen. We hebben alles georganiseerd, zodat je gemakkelijk kunt zien wanneer elk product wordt verwacht. We willen dat je het maximale uit je festivalervaring haalt, dus we hebben ervoor gezorgd dat de verwachte levertijden bij elk product duidelijk staat vermeld.


Ik kom er zelf niet helemaal uit, kunnen jullie mij helpen bij het vinden van de perfecte festival artikelen
Absoluut! Onze productexperts staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte festivalartikelen die passen bij jouw stijl en wensen. Bovendien hebben we handige zoekfilters waarmee je precies kunt vinden wat bij je past, of je nu op zoek bent naar kleurrijke outfits, leuke accessoires of praktische festivalbenodigdheden. En het beste is dat onze productexperts slechts een chat- of telefoontje van je verwijderd zijn! Aarzel niet om contact met hen op te nemen als je vragen hebt of persoonlijk advies nodig hebt. Je kunt ons bereiken via de chat: Start live chat » of bel  +31 (0)314 – 820 303 en we staan altijd klaar om je te helpen je festivalervaring naar een hoger niveau te tillen.