Sokken bedrukken

Sokken bedrukken met logo? Pinkcube regelt het voor je. Bedrukte sokken zijn helemaal hip. Deze vrolijke sokken wil je aan iedereen laten zien. Dat maakt ze tot het perfecte promotieartikel of relatiegeschenk. Laat de sokken personaliseren met een leuke print zoals stippen, streepjes, ruitjes of een eigen ontwerp. In combinatie met je logo zorg je voor originele sokken die op een leuke manier bijdragen aan je naamsbekendheid.

Sokken laten bedrukken is echt een fluitje van een cent bij Pinkcube. Kies je favoriete paar sokken, de gewenste kleur en geef je voorkeuren voor de bedrukking aan. Kies, klik en klaar! Naast sokken bedrukken we nog veel meer leuke items zoals ​caps met logo en ​paraplu's met logo. Ontdek de mogelijkheden en verras je klanten, medewerkers of relaties met een leuke branded gift.

Diverse soorten sokken bedrukken

Als het gaat om sokken bedrukken, heb je bij Pinkcube veel keuze. Sokken in verschillende maten, kleuren en materialen. Van sportsokken tot kerstsokken, van katoenen sokken tot bamboe sokken of spandex, volwassen maten of kindermaten: in het aanbod van Pinkcube vind je ze allemaal terug. Kies voor bedrukte logo sokken in je eigen huisstijl of ga voor een vrolijke print die extra opvalt. Dankzij het uitgebreide aanbod van Pinkcube is er voor ieder wat wils.

Eenvoudig je sokken ontwerpen

Je eigen sokken ontwerpen is supergemakkelijk bij Pinkcube. Bij alle producten geven we aan wat de bedrukkingsmogelijkheden zijn. Denk aan een opdruk in 1 tot maximaal 6 kleuren. Bepaalde sokken bedrukken we in full colour. Deze sokken met foto bedrukken is dus ook mogelijk. Sokken borduren is ook mogelijk en zorgt voor een extra duurzaam resultaat. Weten hoe de bedrukking er uiteindelijk uitziet? Je krijgt een goede indruk aan de hand van de digitale drukproef die je binnen 1 uur na de bestelling ontvangt. Zo weten wij zeker dat je tevreden bent met de bedrukte sokken.

Eenvoudig bestellen

Pinkcube maakt het bestellen van gepersonaliseerde sokken heel eenvoudig. Kies je favoriete sokken, stel je product samen en vraag een offerte aan. Vervolgens upload je je bedrijfslogo of een ander mooi ontwerp. Na goedkeuring van de digitale drukproef starten wij met het bedrukken van de sokken. Je beschikt razendsnel over de gepersonaliseerde sokken met je eigen opdruk. Moeiteloos het mooiste resultaat.