Sinterklaas relatiegeschenken voor bedrijven en personeel

Sinterklaas 2022

Inspiratie voor Sinterklaas relatiegeschenken

Pinkcube is in de sinterklaasstemming! Dankzij ons uitgebreide Sinterklaas assortiment heb jij volop mogelijkheden om je personeel, klanten en relaties te verrassen rond Sinterklaas. Wij hebben de leukste, lekkerste en meest originele sinterklaasgeschenken voor jong en oud in het aanbod. Bij ons heb je de mogelijkheid om de sinterklaasgeschenken voor bedrijven en personeel te voorzien van jouw logo of persoonlijke boodschap. Op die manier koppel je de positieve associatie met Sinterklaas aan een extra origineel sinterklaasgeschenk met eigen bedrukking!

Laat je inspireren op deze pagina met de mogelijkheden om een Sinterklaas presentje zakelijk in te zetten. Wij hebben de meest populaire artikelen, het lekkerste snoepgoed, de tofste spellen en nog veel meer verrassende ideeën voor sinterklaas relatiegeschenken op een rij gezet.

Jute zakje met strooigoed
Custom made sokken
Chocoladeletters met logo
Kaartspel in een doosje
Kraft zakje met strooigoed
Chocolaatjes met logo
Geschenkzakje voor Sinterklaas

Chocoladeletter inspiratie

Sinterklaas brievenbus pakket

Zoek je een klein maar fijn Sinterklaas cadeautje dat door de brievenbus past? Dat regel je eenvoudig en snel bij Pinkcube. Een chocoladeletter of logo bonbons passen bijvoorbeeld gemakkelijk in een doosje door de brievenbus. Lever een Excel-bestand aan met de naw-gegevens van de ontvangers en wij zorgen ervoor dat ze de Sinterklaas brievenbus pakketten ontvangen. Verras je medewerkers, klanten of relaties met zo’n uniek sinterklaascadeau door de brievenbus. Ook te bedrukken met jouw logo! Wil je weten welke producten nog meer geschikt zijn als brievenbus cadeau? Bekijk dan deze pagina met brievenbuspakketjes.

Originele sinterklaasgeschenken met eigen logo

Een geschenk voor Sinterklaas is niet alleen leuk voor je personeel en relaties, maar ook voor het verwelkomen van een nieuwe klant. En met jouw eigen logo erop zorg je meteen voor extra zichtbaarheid. Heb jij de perfecte sinterklaasgeschenken gevonden en wil je deze laten personaliseren in jouw eigen huisstijl? Van jute zakjes tot de verpakking van chocolade of pepernoten: wij zorgen er altijd voor dat jouw logo er perfect op staat. Per product zie je wat de bedrukkingsmogelijkheden en de opdrukposities zijn. Houd ook rekening met de minimale afname. Wij sturen jou binnen 1 uur na de bestelling een digitale drukproef ter controle. Liever eerst een offerte ontvangen? Die krijg je van binnen 1 minuut in je mailbox!

Ontdek de vele voordelen bij Pinkcube en bestel de allerleukste geschenken voor Sinterklaas. Wij zorgen moeiteloos voor het mooiste resultaat.