Hangmatten bedrukken

Het is lekker weer buiten en je dommelt weg in je hangmat. Hoe heerlijk is dat? En wat als op die hangmat het logo van je bedrijf staat? Laat dat maar aan Pinkcube over. Hangmatten bedrukken is een fluitje van een cent bij ons. Een origineel relatiegeschenk voor je klanten, relaties of medewerkers. Of kleed je festival aan met de bedrukte hangmatten. Waar je ze ook voor gebruikt: wij zorgen ervoor dat het logo er perfect op staat.

Je regelt de bedrukte hangmatten in een paar eenvoudige stappen bij Pinkcube. Binnen 1 uur na de bestelling ontvang je een gratis drukproef, zodat wij zeker weten dat jij tevreden bent. Kijk ook eens bij de andere zomerse items zoals zonnebrand met logo en bedrukte zonnebrillen. Wij bieden alles wat nodig is voor een zonnige promotie van jouw merk.

Verschillende hangmatten

Op deze pagina zie je de verschillende bedrukte hangmatten in ons aanbod. Dit zijn hangmatten van verschillende materialen zoals stevig nylon, canvas of polyester. Met de meegeleverde band hang je 'm eenvoudig op. De hangmat bedrukken wij in 1 kleur tot maximaal 4 kleuren. Per hangmat zie je wat de bedrukkingsmogelijkheden zijn. Je logo uploaden is heel eenvoudig. Dat doe je na het aanvragen van een offerte. De hangmat bedrukt met een tekst of afbeelding naar keuze? Wij regelen het!

Bedrukte hangmat bestellen

Selecteer de gewenste hangmat, vul de gevraagde gegevens in en vraag een offerte aan. Stuur ons je logo en wij regelen de rest. Na akkoord van de digitale drukproef gaan wij snel aan de slag. Neem gerust contact op als je vragen hebt over de bedrukking. Wij reageren altijd supersnel via mail, chat, WhatsApp of telefoon en zorgen ervoor dat het bestelproces soepel verloopt. Wij zijn benieuwd naar de blije gezichten in de bedrukte hangmat!