Koffiebekers bedrukken

Ben je op zoek naar een hippe giveaway voor koffieliefhebbers? Laat koffiebekers bedrukken door Pinkcube. Laat je verrassen door het uitgebreide assortiment met koffiebekers in verschillende varianten. Van herbruikbare ​rvs thermosbekers tot​ koffiebekers to go en ​kartonnen bekersvoor bij de koffieautomaat. Filter de bekers eenvoudig op de gewenste grootte en het gewenste materiaal.

Laat je favoriete koffiebeker met logo bedrukken en je zorgt voor maximale exposure. De ontvangers nemen ze mee in het openbaar vervoer, in de auto en tijdens het wandelen. Dat maakt de bedrukte koffiebeker niet alleen een leuk cadeau, maar ook een ideaal promo item.

Bedrukte bekers met logo in 1 of meer kleuren

Wil je de koffiebekers laten bedrukken met jouw logo in 1 of meer kleuren? Dankzij het brede aanbod van Pinkcube kan het allemaal. Filter eenvoudig op de bedrukkingsmogelijkheden. Zelfs koffiebekers bedrukken in full colour is mogelijk met een all over print. Wij zorgen ervoor dat je logo er perfect op staat. En om te garanderen dat jij tevreden bent, sturen we binnen 1 uur na de bestelling gratis een digitaal ontwerp ter goedkeuring. Heb je vragen over koffiebekers bedrukken? Ons team staat voor je klaar en denkt graag met je mee.

De levertijd & minimale afname

Bij Pinkcube houden wij van duidelijkheid. En daarom geven we duidelijk aan wat de levertijd is van de bedrukte koffiebekers. Dit staat bij ieder product aangegeven. Spoedlevering? Neem gerust even contact op en dan kijken we wat de mogelijkheden zijn. Per koffiebeker zie je ook wat de minimale afname is. Sommige zijn in kleine oplage leverbaar, andere koffiebekers bedrukken wij vanaf 50 stuks. Wat je ook kiest: wij zorgen altijd moeiteloos voor het mooiste resultaat.