Snoep met logo: slimme & lekkere promotie

Ben je op zoek naar een branded gift waarmee je de ontvangers sowieso blij maakt? Laat snoepjes bedrukken! Ideaal om weg te geven aan de bezoekers op een beurs, om in een bakje neer te zetten bij de receptie, om toe te voegen aan relatiegeschenken of snoep als extra item in een goodiebag. De mogelijkheden zijn eindeloos! Snoep met logo is niet alleen lekker, maar zorgt ook op een leuke en creatieve manier voor meer naamsbekendheid. Laat snoep bedrukken met je logo of kies voor snoep met een tekst of een andere opdruk. Jij bepaalt bij Pinkcube!

Breed assortiment bedrukt snoep

Bij Pinkcube heb je ontzettend veel keuze als het gaat om snoep bedrukken. Denk aan pepermuntjes in een bedrukt blikje, een snoeppot met logo of chocoladerepen met logo. Klik op een productcategorie en filter de producten eenvoudig op basis van je wensen. Goedkoop snoep bedrukken of juist meer luxe snoepgoed? Door het brede assortiment van Pinkcube is er voor iedereen wel wat lekkers te vinden. Combineer het bedrukte snoep bijvoorbeeld met een waterflesje met logo of een bedrukte voorraadbox. Heb je hulp nodig bij de keuze? Geen probleem. Wij denken graag met je mee.

Snoep personaliseren bij Pinkcube

Laat je creativiteit de vrije loop en laat snoep personaliseren bij Pinkcube. Kies het product, de gewenste kleur en geef je wensen voor de bedrukking aan. In sommige gevallen is het  zelfs mogelijk om snoep met een foto te laten bedrukken! Per product zie je wat de exacte bedrukkingsmogelijkheden zijn. Dat kan variëren van een bedrukking in 1 tot 4 kleuren of full colour. Waar je ook voor kiest, wij zorgen altijd voor snoep met een perfecte bedrukking.