Originele promotieartikelen bedrukken: inspiratie & advies

Je wilt je bedrijf, je merk, je product, dienst of evenement op een originele manier in de kijker zetten. Je zoekt naar leuke promotieartikelen op het internet, maar je komt er niet helemaal uit. Pinkcube helpt je uit de brand! Op deze pagina geven we volop inspiratie en advies voor originele promotieartikelen. Deze promotionele artikelen bedrukken we naar wens met je logo, boodschap en/of eigen ontwerp. Zo vallen de producten extra op en zorgen ze voor meer naamsbekendheid. Laat je inspireren voor uniek promotiemateriaal!

Selectie originele promotieartikelen

Promotieartikelen bestellen bij Pinkcube betekent:

Fluitend online bestellen

Heb je de perfecte promotieartikelen gevonden? Dan is bestellen een fluitje van een cent. Stel het product samen in een paar eenvoudige stappen en ervaar zelf het gemak van promotieartikelen online bestellen bij Pinkcube.

 

Binnen 1 uur een digitaal ontwerp

Na het bestellen van je promotieartikelen gaan wij meteen voor je aan de slag. Je krijgt binnen 1 uur gratis een digitaal ontwerp ter controle. Zo weten wij zeker dat je tevreden bent over het eindresultaat.

 

Zorgeloze service

Hulp nodig bij het kiezen of bestellen van promotieartikelen? Wij staan altijd voor je klaar en reageren supersnel via chat, mail of telefoon. Neem voor vragen of advies gerust contact op. Wij doen graag een stapje extra!

Top 10 originele promotieartikelen

Advies nodig?

Eén ding is zeker: er is keuze genoeg als het gaat om originele promotieartikelen. Dat is fijn, maar dat maakt het selecteren van een product ook lastiger. Het team van Pinkcube denkt daarom graag met je mee over de perfecte promotionele artikelen voor jouw bedrijf. We reageren altijd supersnel via chat, mail of telefoon. Ook als je vragen hebt over het bedrukken van de promotieartikelen staan wij voor je klaar. Geen vraag is te gek!

 

Veelgestelde vragen over promotieartikelen bedrukken

Wat is de levertijd van de bedrukte promotieartikelen?

Per product geven we de verwachte leverdatum aan. Wij doen ons uiterste best om levering op die dag mogelijk te maken. Heb je een scherpe deadline? Neem even contact op en we kijken samen naar de mogelijkheden om sneller te leveren. Wij doen graag een stapje extra.

 

Waar kan ik mijn logo uploaden?

Na het aanvragen van een offerte voor de promotionele artikelen bieden wij de mogelijkheid voor het uploaden van je logo. Niet direct beschikbaar? Later uploaden is ook mogelijk via de link die je in een mail ontvangt.

 

Op welke plek(ken) is het bedrukken van promotieartikelen mogelijk?

Per product geven we met behulp van een lijntekening de opdruklocaties aan. Bij sommige producten is dat op één locatie mogelijk, andere producten hebben meer opdruklocaties. Als je zelf een ontwerp wilt aanleveren, vraag je de benodigde lijntekeningen eenvoudig aan door te mailen naar [email protected].

 

In hoeveel kleuren bedrukken jullie de promotieartikelen?

Dit varieert per promotieartikel van 1 kleur tot full colour. Per product geven we duidelijk aan wat de bedrukkingsmogelijkheden zijn. Lever het artwork voor de opdruk aan in PMS-kleuren. Dit maakt het mogelijk om de kleurkeuze en de inktkleur te garanderen.

 

Is het mogelijk om mijn logo groter te bedrukken op het product?

Per product geven we met behulp van een lijntekening het maximale afdrukgebied aan. Binnen dat gebied plaatsen we het logo.

 

Hoelang duurt het voordat ik het digitale ontwerp ontvang?

Je ontvangt altijd binnen 1 uur een gratis en vrijblijvend digitaal ontwerp in je klantaccount. Zo zie je vooraf hoe wij de promo artikelen bedrukken, wel zo handig. Feedback geef je eenvoudig aan via je klantaccount.