Goedkope pennen bedrukken met logo?

Goedkope pennen bedrukken met logo of tekst? Natuurlijk ben je daarvoor bij Pinkcube aan het juiste adres. We hebben zelfs een heel ruim assortiment goedkope pennen. Goedkoop, maar van degelijke kwaliteit. Bestsellers in de categorie ‘budget pennen’ zijn bijvoorbeeld de Baron balpen en de Nash balpen. Dankzij ons ruime assortiment zit er altijd wel een passende pen bij. Goedkoop pennen bedrukken in full colour? Ook dat is mogelijk! En denk ook aan het graveren van pennen voor een extra luxe uitstraling.

Goedkoop pennen bedrukken is al mogelijk vanaf 25 stuks, maar 50 stuks of meer is natuurlijk ook geen probleem. Je betaalt bij Pinkcube geen instelkosten of verzendkosten en je krijgt altijd gratis een digitale drukproef. Zo krijg je een goede indruk van de goedkope pennen met opdruk. Kijk ook eens naar de ​pennen van BIC en de ​pennen waarbij spoedlevering mogelijk is. Wij zorgen altijd moeiteloos voor het mooiste resultaat.
import { debounce } from "lodash"; ^^^^^^^^ SyntaxError: Named export 'debounce' not found. The requested module 'lodash' is a CommonJS module, which may not support all module.exports as named exports. CommonJS modules can always be imported via the default export, for example using: import pkg from 'lodash'; const { debounce } = pkg; at ModuleJob._instantiate (internal/modules/esm/module_job.js:124:21) at async ModuleJob.run (internal/modules/esm/module_job.js:179:5) at async Loader.import (internal/modules/esm/loader.js:178:24)

Goedkope reclamepennen

De pen heeft zich al lang bewezen als effectieve reclamedrager. Een goedkope manier om je merk extra onder de aandacht te brengen. En met de goedkope pennen van Pinkcube weet je zeker dat je goed zit. Wij zorgen er namelijk voor dat het logo er perfect op staat. De pennen zijn uitermate geschikt als giveaway. In ons assortiment goedkope pennen met opdruk vind je zelfs pennen die niet misstaan als relatiegeschenk!

Diverse soorten goedkope bedrukte pennen

In deze categorie tref je diverse soorten pennen voor een scherpe prijs. Denk bijvoorbeeld aan basic balpennen, soft touch grip pennen en rollerbalpennen. Populair zijn de zogeheten ‘balpen & stylus’-combinaties. Bovenop de pen zit een stylustip voor het bieden van touchscreens. Superhandig! Hecht je bedrijf veel waarde aan duurzaamheid, dan kies je voor een eco pen, zoals de Salvador balpen van gerecycled karton.

De vormgeving van goedkope pennen met logo

Vormgeving is een belangrijk onderdeel bij het kiezen van een pen. Je wilt natuurlijk dat de pen naadloos aansluit bij de visuele merkidentiteit. Een groot voordeel: bij Pinkcube heb je de keuze uit verschillende vormen, kleuren en bedrukkingsmogelijkheden. Kies voor een ‘standaard’ pen, een pen met een unieke vorm of een hele zakelijke uitstraling. In ons assortiment goedkope pennen heb je volop keuze!

Vind makkelijke de juiste pen

Gebruik de filters aan de linkerzijde om makkelijk je favoriete pennen te vinden. Filter bijvoorbeeld op de kleur pen of het materiaal. Welke pennen bedrukken wij het goedkoopste? Sorteer hiervoor op ‘Laagste prijs’ en je weet het! De bestsellers zijn bovendien herkenbaar dankzij de gekleurde labels. Kom je er niet uit wat de beste goedkope pen is voor jouw bedrijf? Neem dan gerust contact op. Het team van Pinkcube denkt graag met je mee. En als je een deadline hebt, dan bespreken we die met je.

Wij bedrukken pas als jij tevreden bent

Weet je welke goedkope pennen je wilt laten bedrukken, maar wil je graag een offerte ontvangen? Die ontvang je van ons binnen 1 minuut! En na het bestellen van de goedkope pennen ontvang je binnen 1 uur al een digitaal ontwerp van ons. Supersnel dus! Pas wanneer het ontwerp helemaal naar wens is, bedrukken wij de goedkope pennen. Zo weten wij zeker dat jij tevreden bent.

Steun CliniClowns door goedkoop pennen te bedrukken

Pennen met logo bedrukken is bij ons niet alleen goedkoop mogelijk, je steunt ook CliniClowns met je bestelling. Per pen doneren wij namelijk één cent aan CliniClowns. Zo hebben we inmiddels al vele kindergezichtjes opgevrolijkt. Op ons blog lees je meer over deze ​mooie samenwerking met CliniClowns.