Stylus pennen bedrukken

Met een stylus pen, ook wel touch pen genoemd, bedien je eenvoudig je smartphone of tablet. Waarom het handig is om zo’n stylus pen te gebruiken? Dan blijft je scherm schoon! En dat maakt het een ideale giveaway. Laat stylus pennen bedrukken door Pinkcube en geef ze aan je medewerkers, klanten of relaties. Een praktische giveaway die een goede bijdrage levert aan je naamsbekendheid.

Naast deze touch pennen bedrukken we nog veel meer praktische giveaways. Wat dacht je van ​bedrukte notitieblokken of ​webcam covers met logo? Leuke promo items die ook echt van pas komen!

Verschillende soorten stylus pennen

Als het gaat om stylus of touch pennen bedrukken, heb je bij Pinkcube volop keuze. Zo bieden we bijvoorbeeld gecombineerde balpennen en stylus pennen. Multifunctionele pennen die handig zijn om overal mee naartoe te nemen! Daarnaast heb je de keuze uit pennen in verschillende kleuren, pennen met een softgrip of een complete pennenset. Per product zie je wat de mogelijkheden zijn voor het bedrukken. Sommige stylus pennen bedrukken we in full color, maar graveren is ook mogelijk voor een extra chique uitstraling.

Touch pennen bestellen

Heb je de juiste pennen gevonden? Dan is bestellen een fluitje van een cent. Stel je product samen en vraag een offerte aan. Upload je logo en binnen 1 uur ontvang je van ons een digitale drukproef ter controle. Tevreden? Dan starten wij snel met de touch pennen bedrukken. De verwachte levertijd staat aangegeven bij ieder product. Zo weet je wanneer je de bedrukte items ongeveer ontvangt. Moeiteloos het mooiste resultaat.