Assortiment

We maken het graag gemakkelijk voor jou. Elke dag weer. Zodat jij kunt doen waar je goed in bent. Want laten we eerlijk zijn: je wilt liever niet te veel tijd besteden aan het bestellen van je promotiemateriaal. Daarom hebben we de beste selectie van promotieartikelen al voor je gemaakt. Zo vind je altijd een prodcut passend bij jouw budget, kwaliteitseisen, deadline en promotiedoel. Via onze webshop wordt het bestellen van je promotieartikelen een fluitje van een cent. 
 
Lees hieronder hoe wij het vinden van een geschikt promotieartikel moeiteloos voor je maken. Dat scheelt jou veel tijd en onnodige frustratie! 
Top 5 producten

Onze top 5 producten

In elke productcategorie vind je onze top 5 producten. Deze producten zijn het meest populair bij andere klanten en worden het meest verkocht.

Adviespagina's

Adviespagina’s

Waar moet je op letten bij het kopen van een paraplu? En waarop moet ik letten bij het bedrukken van een mok? Op onze adviespagina’s vind je antwoord op dit soort vragen. Zo heb je snel een overzicht van zaken waarmee je rekening moet houden.

Keuzehulp

Keuzehulp

Via de filters aan de linkerkant van onze pagina's kun je snel filteren naar het meest geschikte product. Filter op minimale afname, levertijd, kleur en vele andere kenmerken. Handig!

Product labels

Product labels

Sommige producten in ons assortiment hebben handige labels. Deze labels zorgen voor overzicht in een productcategorie. Zo hebben we bijvoorbeeld de labels: full color, bestseller, duurzamer, budget, spoed.. De eerste twee spreken voor zich. De derde geeft aan wanneer een product is gemaakt uit tenminste 50% gerecycleed en/of duurzaam materiaal en/of geproduceerd zijn in Europa. De laatste twee labels geven aan wanneer een product relatief goedkoop of snel geleverd kan worden.

Eenvoudige zoekfunctie

Eenvoudige zoekfunctie

Zoek je een specifiek product? Gebruik dan de handige zoekfunctie bovenaan de pagina. Zodra je begint te typen, zoekt de functie direct door het hele assortiment.

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

Mocht je er toch niet uitkomen of heb je gewoon liever persoonlijk advies van een specialist? Onze specialisten hebben verstand van zaken en helpen je graag bij het vinden van een geschikt product.

Staat het antwoord op jouw vraag hier niet tussen?

+31 (0)314 - 820 303

Nu telefonisch bereikbaar

[email protected]

Antwoord binnen 1 dag (08:30 - 17:30)