Assortiment

Wij maken het graag gemakkelijk voor u. Elke dag weer. Zodat u kan doen waar u goed in bent. Want wees eerlijk; liever besteedt u niet te veel tijd aan uw promotiemateriaal. Daarom hebben we voor u vast de beste selectie gemaakt van promotieartikelen. Zo vindt u altijd een product passend bij uw budget, kwaliteitseisen, deadline en promotie doeleinde. Wij bieden u optimaal gebruiksgemak op onze webshop. Lees hieronder hoe we het vinden van een geschikt promotieartikel niet onnodig moeilijk maken. Dat scheelt u veel tijd en onnodige frustratie.
 

Top 5 producten

Top 5 producten

In elke productcategorie vindt u een top 5. Deze producten zijn het meest populair bij andere klanten en verkopen we veruit het meest.

Adviespagina's

Adviespagina’s

Waar moet u op letten bij de aankoop van een paraplu? En waar moet ik op letten bij het bedrukken van een mok? Op onze adviespagina’s beantwoorden we dit soort vragen. Zo heeft u snel een overzicht van zaken waar u rekening mee moet houden.

Keuzehulp

Keuzehulp

Via de filters aan de linkerkant op onze pagina's kunt u snel filteren naar het meest geschikte product. Filter op minimale afname, levertijd, kleur en vele andere kenmerken. Handig!

Product labels

Product labels

In ons assortiment hebben sommige producten handige labels. Deze labels zorgen voor overzicht in een productcategorie. Zo hebben we bijvoorbeeld de product labels: full color, bestseller, budget en spoed. De eerste twee spreken voor zich, de laatste twee geven aan wanneer een product in betreffende categorie relatief goedkoop dan wel snel geleverd kan worden.

Eenvoudige zoekfunctie

Eenvoudige zoekfunctie

Zoekt u een specifiek product, gebruik de handige zoekfunctie bovenaan de pagina. Zodra u begint te typen zoekt de functie direct door het gehele assortiment.

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

Mocht u er desondanks toch niet uitkomen of heeft u gewoon liever persoonlijk advies van een specialist? Onze specialisten hebben verstand van zaken en helpen u graag bij het vinden van een geschikt product.

Stond het antwoord op uw vraag hier niet tussen?

+31 (0)314 - 820 303

Nu telefonisch bereikbaar

info@pinkcube.nl

Antwoord binnen 1 dag (08:30 - 17:30)