Superheroes

Matchende T-shirts en caps in verschillende kleuren

Bij Pinkcube bestelt u deze matchende T-shirts en caps in meer dan 12 verschillende kleuren. Personaliseer ze met het unieke logo van uw organisatie en spring in het oog tijdens een evenement!

Snelle levering inclusief decoratie

Veel verschillende kleuren

Maten XSS - 3XL

Onze Superheroes lijn kenmerkt zich niet alleen door een hele scherpe prijs-kwaliteitverhouding, maar is ook nog eens leverbaar in 4 werkdagen. De T-shirts en caps zijn perfect te matchen doordat ze verkrijgbaar zijn in 12 gangbare kleuren. Zonder twijfel de beste deal, zeker met deze knallende actie!

De beste deal voor verschillende gelegenheden

Zowel de caps als de T-shirts zijn verkrijgbaar voor heren, dames en kinderen. Dit maakt de scherp geprijsde Superheroes lijn perfect voor eenmalige evenementen of gelegenheden. Wellicht heeft u een van de onderstaande activiteiten op de planning staan?

Festival

Festival

Ein-de-lijk is het zover, het festivalseizoen is weer begonnen. Deze zomer genieten we opnieuw van onze favoriete klanken onder een helderblauwe hemel. Vanaf nu is de eeuwige zoektocht naar collega’s in de feestende massa verleden tijd. Dit festivalseizoen valt u zeker op in een outfit met uw bedrijfslogo. Gegarandeerd succes!

Bedrijfsevenement

Bedrijfsevenement

Lachen, humor en plezier. Succes viert u met collega’s! Maak het feest compleet en regel voor iedereen gepersonaliseerde T-shirts en caps. Op deze manier wordt niet alleen gewerkt aan de zichtbaarheid van uw organisatie, maar ook aan teambuilding. Een extra stukje motivatie in een uniek jasje.

Sporttoernooi of kampioenschap

Sporttoernooi of kampioenschap

De competitie komt ten einde en gezamenlijk is er gewerkt naar een prachtig doel. Een afsluitend sporttoernooi of misschien wel kampioen? Omdat u niet altijd vooraf weet wie er komt, is het super handig dat u uniseks T-shirts kunt bestellen in uiteenlopende maten. De kindercap is een leuke aanvulling voor het jonge publiek wat aanwezig is. Met deze items wordt het seizoenseind een echte knaller!

Gratis digitaal ontwerp laten maken?

Bent u zelf geen getalenteerd designer? Geen nood! Onze ontwerp afdeling helpt u graag aan het beste design. Nadat u een offerte heeft aangevraagd of u een bestelling heeft geplaatst, ontvangt u (op werkdagen) binnen 1 uur altijd een gratis en vrijblijvend digitaal advies. Zo ziet u direct hoe het door u gekozen product eruit ziet met uw unieke logo erop.