Superheroes

Maak elk festival onveilig in een gepersonaliseerd vrienden-shirt

Bij Pinkcube bestel je de hele week deze matchende T-shirts en caps met 15% korting in meer dan 12 verschillende kleuren. Personaliseer ze met het unieke logo van je vriendengroep, sportteam of bedrijf.

Snelle levering inclusief decoratie

Veel verschillende kleuren

Maten XSS - 3XL

Onze Superheroes lijn kenmerkt zich niet alleen door een hele scherpe prijs-kwaliteitverhouding, maar is ook nog eens leverbaar in 4 werkdagen. De T-shirts en caps zijn perfect te matchen doordat ze verkrijgbaar zijn in 12 gangbare kleuren. Zonder twijfel de beste deal, zeker met deze knallende actie!

De beste deal voor verschillende gelegenheden

Zowel de caps als de T-shirts zijn verkrijgbaar voor heren, dames en kinderen. Dit maakt de scherp geprijsde Superheroes lijn perfect voor eenmalige evenementen of gelegenheden. Misschien heb je een van de onderstaande activiteiten op de planning staan?

Festival

Festival

Ein-de-lijk is het zover, het festivalseizoen is weer begonnen. Deze zomer genieten we opnieuw van onze favoriete klanken onder een helderblauwe hemel. Vanaf nu is de eeuwige zoektocht naar je vrienden in de feestende massa verleden tijd. Dit festivalseizoen vallen jullie zeker op in zelf ontworpen outfits. Gegarandeerd succes!

Bedrijfsevenement

Bedrijfsevenement

Lachen, humor en plezier. Succes beleef je samen! Maak het feest compleet en regel voor iedereen gepersonaliseerde T-shirts en caps. Op deze manier wordt niet alleen gewerkt aan de zichtbaarheid van de organisatie, maar ook aan teambuilding. Een extra stukje motivatie in een uniek jasje.

Sporttoernooi of kampioenschap

Sporttoernooi of kampioenschap

De competitie komt ten einde en gezamenlijk hebben jullie gewerkt naar een prachtig doel. Een afsluitend sporttoernooi of misschien wel kampioen? Omdat je niet altijd weet wie er komt, is het superhandig dat je uniseks T-shirts kunt bestellen in uiteenlopende maten. De kindercap is een leuke aanvulling voor het jonge publiek wat aanwezig is. Met deze items wordt jouw seizoenseind een echte knaller!

Gratis digitaal ontwerp laten maken?

Ben je zelf geen getalenteerd designer? Geen nood! Onze ontwerp afdeling helpt jou aan het leukste ontwerp. Nadat je een offerte hebt aangevraagd of je bestelling hebt geplaatst, ontvang je (op werkdagen) binnen 1 uur altijd een gratis en vrijblijvend digitaal advies. Zo zie je direct hoe het door jou gekozen product eruit ziet met jouw unieke design erop.