Pinkcube 2e jaar op rij FD Gazelle
Geplaatst op 26 oktober 2015 in Nieuws

Pinkcube 2e jaar op rij FD Gazelle

Pinkcube is door het Financieele Dagblad uitgeroepen tot FD Gazelle. FD Gazellen zijn financieel gezonde bedrijven die een omzetgroei van minimaal 20% over de afgelopen 3 jaar hebben gerealiseerd. Wij zijn erg trots dat we voor het tweede jaar op rij deze gevestigde prijs ontvangen.

Gouden Gazelle

De snelste groeiers per provincie worden beloond met de Gouden FD Gazellen. Op 17 november nemen wij onze FD Gazelle Award in Apeldoorn in ontvangst en horen we ook of we de snelste groeier van Gelderland zijn.

Vervolgens staat de landelijke FD Gazellen Finale 10 december op de agenda in de Koninklijke Schouwburg te Den Haag. Hier worden de landelijke FD Gazellen Awards uitgereikt. Zo zijn er onder andere prijzen voor de onderneming met de meest opvallende toekomstvisie, de meest internationaal opererende FD Gazelle, voor de allersnelste groeier van Nederland en de Oryx, het gaafste bedrijf onder de FD Gazellen 2015.

Over de FD Gazelle Awards

Dit jaar worden de prestigieuze FD Gazellen Awards voor de 12e keer uitgereikt. De Awards worden uitgereikt op initiatief van het Financieele Dagblad en Company.info en worden mede mogelijk gemaakt door ABN-Amro en Mazars.

FD Gazellen zijn financieel gezonde bedrijven die een omzetgroei van minimaal 20% over de afgelopen 3 jaar hebben gerealiseerd. Dit jaar wordt gemeten van 2012 tot en met 2014. Verder zijn FD Gazellen winstgevend in 2014, het laatste jaar van de onderzoeksperiode.

Aantal FD Gazellen neemt toe

De aantrekkende economie vertaalt zich in een forse toename van het aantal FD Gazellen. Maarliefst 490 snelgroeiende bedrijven voldeden aan de strenge criteria, tegenover 331 bedrijven vorig jaar. Het aantal van 490 FD Gazellen is het hoogste aantal sinds 2009.

Deel dit bericht