Pennen met logo
Wie schrijft die blijft.
Events
Zet jouw merk in de schijnwerpers.
Festival
Ready, set, festivalpret.

Gemakkelijk online bestellen

Gratis digitaal ontwerp

Uitstekende service

De mooiste merken

XD DesignSenzStilolineaCorrectbookBarry CallebautMepalSportlifeBicTony's ChocolonelyTacx

Relatiegeschenken & branded gifts moeiteloos online bestellen

Jij wil je medewerkers, klanten of relaties verrassen met wat leuks. Je surft rond op het internet, maar komt er niet helemaal uit. En dan komt Pinkcube in beeld en is het bestellen van relatiegeschenken ineens een fluitje van een cent. De wereld van Pinkcube is als kijken door een roze bril: heerlijk zorgeloos. Het zoeken en bestellen van bedrukte relatiegeschenken gaat bij ons super gemakkelijk. Handige filters, kies, klik en klaar. Offerte ontvangen voor de bedrukte relatiegeschenken? Die heb je binnen 1 minuut al in je mailbox.

Ontdek de mooiste relatiegeschenken

Of je nu op zoek bent naar goedkope relatiegeschenken of premium branded gifts: dankzij het brede assortiment van Pinkcube heb je volop keuze. Dat is natuurlijk fijn, maar hoe vind je het product? Wij streven ernaar het bestellen van relatiegeschenken zo eenvoudig mogelijk te maken. Elke dag weer. Zo houd jij tijd over om te doen waar je goed in bent. We helpen je op meerdere manieren met het vinden van de juiste relatiegeschenken. Zo hebben we handige labels voor duurzame en populaire relatiegeschenken. Maar ook de filteropties zorgen ervoor dat je heel gemakkelijk een selectie krijgt van de meest ideale producten. Heb je hulp nodig bij het vinden van originele relatiegeschenken? Het team van Pinkcube denkt graag met je mee.

Bestel fluitend perfect bedrukte relatiegeschenken

Heb je het perfecte relatiegeschenk gevonden? Dan is het bestellen een fluitje van een cent. Klik op het gewenste product en stel het product samen in een paar eenvoudige stappen. Kies de gewenste kleur, het aantal kleuren voor de opdruk, de bedrukking en het aantal stuks. Wij geven bij ieder product duidelijk aan wat de bedrukkingsmogelijkheden zijn, variërend van 1 kleur tot full colour. Relatiegeschenken met logo, tekst of een andere opdruk? Jij hebt de keuze.

Profiteer van zorgeloze service

Na het bestellen van je bedrukte relatiegeschenken gaan wij meteen voor je aan de slag. Je krijgt binnen 1 uur een digitaal ontwerp ter controle. Tevreden? Dan starten wij direct met relatiegeschenken bedrukken. En de bezorging? Die is razendsnel. Bij ieder product geven we de verwachte levertijd aan. Zo heb je altijd duidelijkheid. Snel relatiegeschenken nabestellen? Dat is zo gepiept in je eigen klantaccount. Wij weten als geen ander hoe prettig het is als het bestellen van relatiegeschenken lekker snel gaat. En wij leveren uitsluitend topkwaliteit. Relatiegeschenken met logo’s die er perfect op staan. Moeiteloos het mooiste resultaat.