Pinkcube genomineerd voor “Best Online Performance 2015”
Geplaatst op 1 juni 2015 in Nieuws

Pinkcube genomineerd voor “Best Online Performance 2015”

Pinkcube is genomineerd voor de award ‘Best Online Performance 2015’. Een jaarlijkse prijs voor de ‘outstanding performance’ van een internetleverancier van premiums en relatiegeschenken. Pinkcube beste internetleverancier? Stem op ons!

Welk bedrijf is hét visitekaartje voor het vak?

PromZ is het platform voor actiemarketing, promotionele producten & diensten in de Benelux. Ze zijn o.a. uitgever van het vakblad PromZ Magazine. Alweer 12 jaar geleden nam PromZ Magazine het initiatief om de beste leverancier van promotionele producten van het jaar uit te roepen. “De genomineerde leveranciers zijn een voorbeeld voor de vele honderden bedrijven in Nederland die promotionele producten leveren”, zegt Hans Janssen, uitgever van Promz Magazine. Hij vervolgt: “De markt van premiums en relatiegeschenken is vele honderden miljoenen groot. Die markt verdient professionals en kennis van zaken.”

Award winnaars zijn leveranciers met een outstanding performance die bijdragen aan een positieve beeldvorming over de industrie bij de opdrachtgevers.

Nieuwe categorie: Best Online Performance

Ook in de promotionele branche is een verschuiving gaande naar online. Naast de traditionele “Leverancier van het Jaar” wordt dit jaar voor het eerst de titel “Best Online Performance” toegekend door PromZ Magazine. In de categorie ‘Best Online Perfomance 2015’ zijn 10 online aanbieders genomineerd door een vakkundige jury. Met een nominatie op zak krijg je erkenning voor een hoge score op basis van de volgende criteria:

  • Vernieuwend
  • Creatief
  • Adviserend
  • Kennis
  • Zichtbaarheid in de markt
  • Website
  • Financieel stabiel
  • Aandacht voor MVO

De award voor Best Online Performance behoort volgens PromZ toe aan de internetleverancier waar kwaliteit en functionaliteit speerpunten zijn, evenals assortiment. De winnaar van deze prijs is een internetleverancier met outstanding performance in het vakgebied van promotionele producten en draagt bij aan de positieve beeldvorming over deze industrie bij de opdrachtgevers.

Stem jij op Pinkcube?

Uw stem telt! Als opdrachtgever kunt u namelijk uw stem uitbrengen op uw favoriete leverancier van promotieartikelen. De stem van het publiek telt voor twee stemmen, de andere 6 stemmen zijn voor de 6-koppige vakjury, met ieder één stem. Tot en met dinsdag 18 augustus 13.00 uur kan er gestemd worden op de website van PromZ. De award wordt uitgereikt tijdens de feestelijke Night of the Promz op woensdagavond 2 september. Pinkcube beste internetleverancier? Stem op ons!

Deel dit bericht