Pinkcube is FD Gazelle en behoort tot de snelst groeiende bedrijven van 2014!
Geplaatst op 21 november 2014 in Nieuws

Pinkcube is FD Gazelle en behoort tot de snelst groeiende bedrijven van 2014!

Pinkcube is gekroond tot FD Gazelle in de regio Gelderland en behoort daarmee tot de 330 snelst groeiende bedrijven van Nederland in 2014. Pinkcube is hiermee automatisch genomineerd voor de FD Gazellen Awards, met als hoofdprijs de Gouden FD Gazelle voor het snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Strenge criteria FD Gazellen Awards

Het Financieele Dagblad hanteert strenge criteria om de FD Gazellen te selecteren. Bedrijven dienen aan strikte voorwaarden te voldoen, om hiervoor in aanmerking te komen. Een financiële gezondheid staat voorop, daarnaast dienen de ondernemingen een omzetgroei van tenminste 20% over 3 jaar te realiseren en mag er geen sprake zijn van verliezen in die periode. Het dagblad gebruikt de Graydon database om de bedrijven te beoordelen, een database bestaande uit de actuele gegevens over 2 miljoen actieve Nederlandse bedrijven. Onder andere de omzetcijfers, jaarcijfers en het betaalgedrag spelen een rol bij de nominatie voor de FD Gazellen Awards.

Trots op kwaliteit, snelheid en duidelijkheid

De directie van Pinkcube is trots op de nominatie als FD Gazelle, die laat zien dat het bedrijf een bovennormale groei heeft laten zien, die niet onopgemerkt is gebleven. “Wij zijn trots op het feit dat we samen met het team een uitzonderlijke prestatie neer weten te zetten. We werken iedere dag hard aan onze specialisatie, kwaliteit, duidelijkheid en voordelige prijzen. De bekroning tot FD Gazelle 2014 geeft ons aan dat we op de goede weg zijn en motiveert ons een nieuwe stap voorwaarts te zetten,” aldus Edwin Kats, directeur en eigenaar van Pinkcube.

De bekroning tot FD Gazelle laat zien dat de focus op kwaliteit, duidelijkheid en scherpe prijzen binnen de markt voor relatie-artikelen en give-aways leidt tot grote toegevoegde waarde. Pinkcube voorkomt onvoorziene kosten als bestelkosten en instelkosten, specialiseert zich via de 50 best gespecialiseerde webshops in 20.000 artikelen, levert bewust de beste kwaliteit en rekent duidelijke en scherpe prijzen. In combinatie met een snelle levering leidt dit tot een propositie en aanbod dat klanten waarderen, getuige de nominatie voor de FD Gazellen Awards 2014.

Over de FD Gazellen

Het Financieele Dagblad organiseert voor het elfde jaar op rij de FD Gazellen Awards, een prijs voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Dit jaar slaagden 330 bedrijven erin zich te nomineren voor de titel, door onder andere een omzetgroei van tenminste 20% te realiseren. Er vinden vijf regionale bijeenkomsten plaats, in Heidenoord, Amsterdam, Hoogeveen, Leusden en Veghel. De finale vindt plaats op 1 december in Den Haag, waar de uitreiking van onder andere de Gouden FD Gazelle plaats zal vinden.

Deel dit bericht