Hoe 300 gouden voetballen zorgden voor een goede afsluiting van 2020
Geplaatst op 5 januari 2021 in Nieuws

Hoe 300 gouden voetballen zorgden voor een goede afsluiting van 2020

Bij Pinkcube kun je verschillende soorten ballen bestellen. Stressballen, voetballen, strandballen en met kerst natuurlijk ook kerstballen. En waar onze klant Ronald van Change Laserclinic op zoek was naar prachtige bedrukte kerstballen, bestelde hij tot zijn grote schrik per ongeluk driehonderd gouden voetballen. Een behoorlijke begripsverwarring dus! Maar ondanks deze tegenvaller, hebben Change Laserclinic en Pinkcube dit foutje toch weten om te zetten in iets positiefs. Want als we iets hebben geleerd in 2020 is het dat we positief moeten blijven. 

Gouden randje
Ronald van Change Laserclinic was ervan overtuigd: we moeten niet bij de pakken neerzitten. Deze bestelling moet, net zoals de voetballen, een gouden randje krijgen. Daarom besloten we in overleg met Ronald om 2020 goed af te sluiten door inwoners van Doetinchem en hun kinderen blij te maken met een gouden voetbal als kerstcadeau. Want juist met kerst en de lockdown situatie is het belangrijk om, zeker in de Achterhoek, als echte ‘noabers’ naar elkaar om te kijken.

Eind goed al goed
Gelukkig kregen de driehonderd voetballen een goede bestemming. Zo hebben kinderen van de gezinnen van de Stichting Voedselbank Doetinchem dit jaar een extra cadeautje gekregen, rollen de ballen door de gangen van de kinderafdeling van het Slingeland Ziekenhuis en hebben we een aantal ballen gedoneerd voetbalvereniging DZC zodat ook de allerkleinsten een gouden balletje kunnen trappen. 

Dus wat begon met een foutje, eindigde in een prachtige kerstactie waarmee we Doetinchemse kinderen blij maakten. Zo werden 300 gouden voetballen alsnog kerstballen. 

Deel dit bericht