Geplaatst op 21 september 2023

Liselotte Leijten-Deppenbroek (COO) uitgeroepen tot ‘European Ecommerce Business Personality of the Year’

Groot nieuws: Onze COO, Liselotte Leijten-Deppenbroek, is uitgeroepen tot ‘European Ecommerce Business Personality of the Year’. Deze Europese award is een blijk van waardering... Lees verder »

Geplaatst op 18 september 2023

5x bamboe relatiegeschenken

Een blijvende indruk maken met producten die een natuurlijke uitstraling hebben? Steeds meer bedrijven kiezen voor bamboe relatiegeschenken. In deze blog zetten wij speciaal... Lees verder »

Geplaatst op 14 september 2023

Klantvertrouwen en keurmerken: waarom Pinkcube ze koestert.

Keurmerken vormen een essentieel onderdeel van het vertrouwen dat klanten hebben in Pinkcube. Zeker op het gebied van service en veiligheid. Ontdek in deze... Lees verder »

Geplaatst op 30 augustus 2023

Ter Horst van Geel creeërt wow-effect bij medewerkers en klanten

Ter Horst van Geel zet haar klanten graag in het zonnetje door nét dat beetje extra te geven. Denk aan de winacties, vele evenementen... Lees verder »

Geplaatst op 24 augustus 2023

Alle FAQ’s over eindejaarsgeschenken beantwoord

Ben jij verantwoordelijk voor het regelen van de eindejaarsgeschenken dit jaar? Wat leuk! Om het jou extra makkelijk te maken, hebben wij de meest... Lees verder »

Geplaatst op 21 augustus 2023

Duurzaamheid & Pinkcube: de reis naar een groene toekomst!

Stap binnen in een veranderende wereld waar bewustwording van onze planeet centraal staat. Met Europa en de Nederlandse overheid die koers zetten naar duurzaamheid,... Lees verder »

Geplaatst op 11 augustus 2023

Onderzoek: ruim 70% van de Nederlanders hecht belang aan kerstpakketten

Ja, je leest het goed! Hoewel het nog volop zomer is, zijn veel werkgevers al druk bezig met de kerstpakketten voor het einde van... Lees verder »

Geplaatst op 25 juli 2023

Geniet van de zomer! Ontvang 10% korting op herhaalbestellingen

De zomer is in volle gang! Garantie voor heerlijk weer, een goede barbecue en zonnen op het strand; dat vieren we met 10% korting... Lees verder »