Geplaatst op 16 augustus 2022

Trends relatiegeschenken kerst: 4 x dit zijn de uitblinkers

Jaarlijks hebben we verschillende geefmomenten. En kerst is er een met een gouden randje. Zo vlak voor het einde van het jaar is het... Lees verder »

Geplaatst op 18 juli 2022

Top trends 2022 in promotieartikelen

Je wilt altijd op de hoogte blijven van de laatste branding trends. Zeker als het om promotieartikelen gaat. De meest gewilde items hebben een... Lees verder »

Geplaatst op 14 juli 2022

Employer branding: hoe je medewerkers blijft boeien en binden

Krapte op de arbeidsmarkt. Het is hot-topic op dit moment. Het werkaanbod is namelijk vele malen groter dan het aantal werkzoekenden. Veel bedrijven halen... Lees verder »

Geplaatst op 16 juni 2022

Alles wat je wilt weten over de WKR 2022

Als werkgever heb je ongetwijfeld al eens van de werkkostenregeling, ook wel WKR, gehoord. In deze blog zoomen we dieper in op deze regeling.... Lees verder »

Geplaatst op 7 juni 2022

Vier de zomer! 6 x spetterende zomer give-aways

De zomer staat weer voor de deur: tijd om dit te vieren met een ultieme zomerse give-away. Een zomerborrel of barbecue is het perfecte... Lees verder »

Geplaatst op 3 juni 2022

10 x deze give-aways zijn eco-vriendelijk

Duurzaamheid is top of mind, ook bij Pinkcube. We zien dat er bij de zoektocht naar promotieartikelen en relatiegeschenken steeds meer behoefte is aan... Lees verder »

Geplaatst op 11 mei 2022

Rocketbook: het veelzijdige notitieboekje van de toekomst

Op het eerste gezicht lijkt het op een gewoon notitieboekje, maar niks is minder waar. Een Rocketbook is niet zomaar een boekje; het is... Lees verder »

Geplaatst op 26 april 2022

De toekomst is roze: 5 x dit zijn onze gloednieuwe kernwaarden

Pinkcube is volop in beweging. Zo zijn we opnieuw uitgeroepen tot Great Place To Work en steken we ons merk in een nieuw jasje.... Lees verder »