Klantvertrouwen en keurmerken: waarom Pinkcube ze koestert.

14 september 2023 Geschatte leestijd: 3 minuten
Klantvertrouwen en keurmerken: waarom Pinkcube ze koestert.

Keurmerken vormen een essentieel onderdeel van het vertrouwen dat klanten hebben in Pinkcube. Zeker op het gebied van service en veiligheid. Ontdek in deze blog hoe wij waarde hechten aan keurmerken, maar er gaandeweg ook achter komen dat de specificaties voor een keurmerk eigenlijk al onze standaard workflow zijn!

Service

Duidelijke communicatie en een goede service bieden, dat zit in ons DNA. Ons klantenserviceteam zet dagelijks haar beste beentje voor om klanten een goede ervaring te bieden en ze te ondersteunen waar nodig. Niet voor niets hebben wij dan ook de ‘Hart voor de zaak’ badge van Trustprofile in ons bezit. Deze badge bevestigt onder andere dat reviews op een eerlijke manier worden verzameld, onze communicatie eerlijk en duidelijk is, en dat wij garant staan voor een goede klantenservice en klachten serieus nemen.

Want ja, het komt ook weleens voor dat iets niet helemaal vlekkeloos gaat. Daar zijn wij eerlijk over. Gelukkig hebben wij daarvoor onze customer happiness officer Wouter. Hij doet er dan alles aan om klanten blij te maken en te houden. Onlangs kregen we van een klant een 10, nadat Wouter haar klacht had opgelost.

Dat we klanten centraal stellen, lezen we ook terug in klantbeoordelingen via Kiyoh en Google. Neem gerust zelf een kijkje en beoordeel het: een Kiyoh score van 9.4 is iets waar wij als Pinkcubers buitengewoon trots op zijn!

Veiligheid

Naast de functionaliteit van onze website, staat veiligheid binnen ons bedrijf ook hoog in het vaandel. Wij hebben ons eigen cyber security team in huis. Dit team zorgt ervoor dat elke Pinkcuber op de hoogte is van alle informatie omtrent cyber security. Zo heeft elke werknemer een cyber cursus gevolgd en wordt deze kennis elk kwartaal opgefrist. 

Pinkcube is het bezit van de ‘Veilig browsen’ badge van Trustprofile. Dit houdt in dat wij onze webshop laten controleren op malware en virussen en een geldig SSL certificaat bezitten. Dit digitale certificaat verifieert de identiteit van de website en brengt een versleutelde verbinding tot stand. Zo kun jij veilig je promotieartikelen en relatiegeschenken bij Pinkcube bestellen.

Keurmerken

Keurmerken zijn ontzettend fijn en behulpzaam om als bedrijf in het bezit te hebben. Maar weet je wat? Wij gaan niet achter die keurmerken aan om alleen te benoemen dat we keurmerken in het bezit hebben. Nee, nee, nee! Wij beschouwen het behalen van keurmerken als een avontuur waarbij we ons bedrijf van top tot teen inspecteren. Vaak ontdekken we dat we helemaal niet zoveel hoeven te doen om de keurmerken te bemachtigen. De keurmerken zijn meer een high-five van de keurmerkenwereld. 

Waarom vinden we het belangrijk om keurmerken te behalen? Simpelweg omdat we het enorm belangrijk vinden dat klanten volledig op ons kunnen bouwen en vertrouwen. Dus, keurmerken zijn voor ons niet zomaar stickers op de muur, het zijn onze partners in vertrouwen. 

Benieuwd welke keurmerken Pinkcube in haar bezit heeft? Bekijk ze hier.

Deel dit bericht

Bekijk ook deze artikelen