Pinkcube 4e jaar op rij FD Gazelle

25 oktober 2017 Geschatte leestijd: 1 minuut
Pinkcube 4e jaar op rij FD Gazelle

Goed nieuws! Met gepaste trots kunnen we mededelen dat we ook dit jaar weer zijn uitgeroepen tot FD Gazelle. Daarmee behoren we voor het vierde opeenvolgende jaar tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Deze award is een beloning voor ons gehele team welke elke dag bezig is om het onze klanten gemakkelijk te maken. Sinds het ontstaan van Pinkcube hebben we namelijk maar één doel: het bestellen van promotiemateriaal gemakkelijk maken. Wij bieden de beste oplossing voor klanten die gemakkelijk het mooiste product willen hebben. Uiteraard willen we al onze klanten bedanken voor hun vertrouwen in die belofte.

 

Over de FD Gazelle Awards

De prestigieuze FD Gazellen Awards worden jaarlijks uitgereikt op initiatief van het Financieele Dagblad en Company.info. FD Gazellen zijn financieel gezonde en winstgevende bedrijven die een omzetgroei van minimaal 20% over de afgelopen 3 jaar hebben gerealiseerd. In 2017 zijn er in Nederland 754 bedrijven uitgeroepen tot FD Gazelle. Op 16 november wordt de lijst genomineerden gerangschikt op groei. Daarbij wordt er een gouden, een zilveren en een bronzen FD Gazelle uitgereikt voor de allersnelste groeiers in de categorie klein (€100.000 tot €2 miljoen), middelgroot (€2 tot €10 miljoen) en groot (een omzet boven de €10 miljoen).

Deel dit bericht

Bekijk ook deze artikelen