Pinkcube maakt kans op de titel “Best online performance 2019”

24 juli 2019 Geschatte leestijd: 2 minuten
Pinkcube maakt kans op de titel “Best online performance 2019”

Ja, je leest het goed. We zijn opnieuw genomineerd om de award voor beste online aanbieder van promotionele artikelen mee naar Doetinchem te nemen. Twee keer eerder wonnen we deze prijs. Natuurlijk willen wij ook dit jaar winnen. Maar… we hebben wel jouw stem nodig!

Wat maakt Pinkcube nou zo bijzonder? We zijn ontstaan uit frustratie. Onze eigen frustratie. Het aanbod van promotieartikelen is groot, de markt is breed en de prijsopbouw is ondoorzichtig. Hierdoor kostte het ons veel tijd en energie om te bestellen wat we nodig hadden. We dachten dat dit beter kon door klanten te ontzorgen. Zo werd Pinkcube geboren. 

Nu, bijna 10 jaar later, zorgen we er nog steeds elke dag voor dat het kiezen, bedrukken en verzenden van promotieartikelen moeiteloos verloopt. We maken het proces zo gemakkelijk mogelijk. Zo kan je onder meer gebruik maken van een bedrijfsaccount, waarin je samen met je collega’s kan werken aan bestellingen. Niet alleen bestelgegevens worden opgeslagen, maar ook logo’s, kleuren en ontwerpen. Zo plaats je heel eenvoudig herhaalbestellingen, voor je eigen locatie of wellicht een andere vestiging. Dat is wat wij gebruiksgemak noemen!

Vind je het fijn om het hele proces uit handen te geven? Ook dat is geen enkel probleem. Vertel ons wat jouw einddoel is en het Pinkcube team van jonge professionals staat te springen om hun talenten in te zetten. Ze adviseren je over onze producten en denken graag met je mee.

Natuurlijk zijn we nog lang niet klaar met ontwikkelen! We willen elke dag een beetje beter worden. Dit allemaal om samen met jou moeiteloos het mooiste resultaat te realiseren.

Helaas, je kan niet meer stemmen

Deel dit bericht

Bekijk ook deze artikelen