Geplaatst op 30 november 2023

Dìt is waarom klanten voor Pinkcube (blijven) kiezen

Van advocatenkantoren en bouwbedrijven tot zorginstellingen en scholen: we zien ze allemaal voorbij komen bij Pinkcube. Eén ding hebben al deze sectoren gemeen: het... Lees verder »

Geplaatst op 18 oktober 2023

Pinkcube blijft groeien en wint voor de 5e keer de FD Gazellen Award

Wauw, Pinkcube heeft voor de vijfde keer de FD Gazellen Award gewonnen! Georganiseerd door Het Financieele Dagblad, worden de snelstgroeiende bedrijven van Nederland bekroond... Lees verder »

Geplaatst op 11 oktober 2023

Wat is een goede ijskrabber?

Een ijskoude winterochtend en een bevroren autoruit: dat klinkt je vast bekend in de oren. Het rijden met een bevroren ruit is niet alleen... Lees verder »

Geplaatst op 21 september 2023

Liselotte Leijten-Deppenbroek (COO) uitgeroepen tot ‘European Ecommerce Business Personality of the Year’

Groot nieuws: Onze COO, Liselotte Leijten-Deppenbroek, is uitgeroepen tot ‘European Ecommerce Business Personality of the Year’. Deze Europese award is een blijk van waardering... Lees verder »

Geplaatst op 18 september 2023

5x bamboe relatiegeschenken

Een blijvende indruk maken met producten die een natuurlijke uitstraling hebben? Steeds meer bedrijven kiezen voor bamboe relatiegeschenken. In deze blog zetten wij speciaal... Lees verder »

Geplaatst op 14 september 2023

Klantvertrouwen en keurmerken: waarom Pinkcube ze koestert.

Keurmerken vormen een essentieel onderdeel van het vertrouwen dat klanten hebben in Pinkcube. Zeker op het gebied van service en veiligheid. Ontdek in deze... Lees verder »

Geplaatst op 30 augustus 2023

Ter Horst van Geel creeërt wow-effect bij medewerkers en klanten

Ter Horst van Geel zet haar klanten graag in het zonnetje door nét dat beetje extra te geven. Denk aan de winacties, vele evenementen... Lees verder »

Geplaatst op 24 augustus 2023

Alle FAQ’s over eindejaarsgeschenken beantwoord

Ben jij verantwoordelijk voor het regelen van de eindejaarsgeschenken dit jaar? Wat leuk! Om het jou extra makkelijk te maken, hebben wij de meest... Lees verder »