Geplaatst op 16 juni 2022

Alles wat je wilt weten over de WKR 2022

Als werkgever heb je ongetwijfeld al eens van de werkkostenregeling, ook wel WKR, gehoord. In deze blog zoomen we dieper in op deze regeling.... Lees verder »

Geplaatst op 7 juni 2022

Vier de zomer! 6 x spetterende zomer give-aways

De zomer staat weer voor de deur: tijd om dit te vieren met een ultieme zomerse give-away. Een zomerborrel of barbecue is het perfecte... Lees verder »

Geplaatst op 3 juni 2022

10 x deze give-aways zijn eco-vriendelijk

Duurzaamheid is top of mind, ook bij Pinkcube. We zien dat er bij de zoektocht naar promotieartikelen en relatiegeschenken steeds meer behoefte is aan... Lees verder »

Geplaatst op 11 mei 2022

Rocketbook: het veelzijdige notitieboekje van de toekomst

Op het eerste gezicht lijkt het op een gewoon notitieboekje, maar niks is minder waar. Een Rocketbook is niet zomaar een boekje; het is... Lees verder »

Geplaatst op 26 april 2022

De toekomst is roze: 5 x dit zijn onze gloednieuwe kernwaarden

Pinkcube is volop in beweging. Zo zijn we opnieuw uitgeroepen tot Great Place To Work en steken we ons merk in een nieuw jasje.... Lees verder »

Geplaatst op 26 april 2022

Keramiek is het nieuwe plastic: dag plastic wegwerpbekers, hallo herbruikbare bekers

Keramiek wordt het nieuwe plastic. En een Americano beker is het nieuwe kartonnen to-go bekertje. Waarom dat is? De oude vertrouwde plastic wegwerpbekers zijn... Lees verder »

Geplaatst op 29 maart 2022

Frederike werkt als medewerker klantenservice bij Pinkcube: ‘Onze missie? Een zorgeloze klantervaring creëren.’

Er waait een nieuwe frisse wind door het Pinkcube kantoorpand. Successen worden weer samen op kantoor gevierd en het team is klaar voor nieuwe... Lees verder »

Geplaatst op 18 januari 2022

Je (sportieve) kernwaarden boosten in 2022? Dit is hoe sportinhakers je daarbij helpen

2022 belooft een bijzonder sportjaar te worden. We moedigen onze Nederlandse sporters aan tijdens de Olympische Winterspelen, het startsein voor het WK-voetbal in Qatar... Lees verder »