Geplaatst op 23 augustus 2021

Wijziging Algemene Voorwaarden & Privacy- en Cookiebeleid

Met dit bericht willen we je informeren over updates in onze Algemene voorwaarden en ons Privacy-en Cookiebeleid. We hebben de volgende verbeteringen doorgevoerd: We... Lees verder »

Geplaatst op 22 juli 2021

Voorwaarden Early Christmas korting

Een stressvrije decembermaand begint met een goede voorbereiding in de zomer. Dat betekent niet dat je nu de kerstboom al moet optuigen, maar op... Lees verder »

Geplaatst op 15 juli 2021

Kerstgeschenk op tijd bestellen? Dit zijn de voordelen

Kerst kunnen we dit jaar eindelijk – als de coronasituatie het toelaat – weer vieren zoals we gewend zijn; met hele familie aan het... Lees verder »

Geplaatst op 6 juli 2021

Goodiebag samenstellen? Zo doe je dat

Een goodiebag weggeven is dé manier om spetterende indruk achter te laten bij je doelgroep. Of je potentiële of huidige klanten nou verrast op... Lees verder »

Geplaatst op 28 juni 2021

Promotionele experts van Pinkcube slepen nominatie in de wacht

Opnieuw is Pinkcube genomineerd voor de PromZ awards. Een belangrijke vakprijs voor bedrijven in de promotionele branche. De nominatie is voor de award ‘Best... Lees verder »

Geplaatst op 25 juni 2021

Actievoorwaarden Facebook winactie Tacx bidons

Vroeger dan gepland gaat zaterdag de Tour de France van start in Brest, Bretagne. De internationale wielrenunie besloot de Tour de France dit jaar... Lees verder »

Geplaatst op 17 juni 2021

Pinkcube is genomineerd voor een Safeshops Award

Elk jaar reikt Safeshops.be, een associatie die zich inzet voor het verhogen van het vertrouwen bij consumenten en bedrijven in e-commerce, de SafeShops award... Lees verder »

Geplaatst op 8 juni 2021

Let op: voor kleine plastic flessen betaal je per 1 juli 2021 statiegeld

Vanaf dinsdag 1 juli betaal je niet alleen voor grote plastic flessen statiegeld, maar ook voor kleine plastic flesjes met een inhoud van minder... Lees verder »