Fantastisch nieuws: voor het 3e jaar op een rij Great Place To Work!

13 april 2023 Geschatte leestijd: 3 minuten
Fantastisch nieuws: voor het 3e jaar op een rij Great Place To Work!

Pinkcube is opnieuw gecertificeerd als Great Place To Work! Dit werd bekend tijdens een leuke activiteit met het hele team. Benieuwd wat Pinkcube een Great Place To Work maakt? Kom erachter door snel verder te lezen!

Een activiteit met het hele team!

Teambuilding
Woensdagmiddag stond er een leuke teamactiviteit op de planning. Alle Pinkcubers wachtten in spanning af. Wat we gingen doen, was namelijk top secret. We startten met teambuilding. Welk team kon de hoogste toren bouwen met spaghetti en een marshmallow? Dat was team Sales en Service. Applausje voor jullie! Vervolgens stond er een heerlijke lunch klaar en werd bekendgemaakt dat we het certificaat opnieuw in de pocket hebben!

Hoe wordt je Great Place To Work?

De organisatie Great Place To Work zet zich in voor het creëren van betere werkplekken. Het certificaat wordt uitgereikt aan bedrijven die voldoen aan de criteria op het gebied van vertrouwen, trots en plezier op de werkvloer. Maar hoe behaal je dit certificaat? Dat vertellen wij je graag! Er wordt een onafhankelijk onderzoek uitgevoerd onder alle medewerkers van de organisatie. Hiermee wordt inzicht verkregen in hoe onze Pinkcubers de werkplek ervaren, en hoe de organisatie kan bijdragen aan het verbeteren van de werkomgeving. Behaal je als bedrijf een score van 70% of hoger op de Trust Index, een minimale respons én lever je een ingevulde Culture Brief aan? Dan heb je het certificaat in de pocket!
Great Place To Work

Wat hebben we gedaan met de uitkomsten van het afgelopen jaar?

Het onderzoek leidt tot waardevolle feedback die omgezet wordt in actieplannen. Het afgelopen jaar lag de focus op het definiëren van de kernwaarden en het verbeteren van de secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo werd inclusiviteit erg hoog gewaardeerd en is deze met recht opgenomen in de kernwaarden. Pinkcube heeft geïnvesteerd in een app voor training, coaching en mentaal welzijn. Daarnaast ontvangen alle medewerkers maandelijks een budget dat via een speciale app kan worden ingezet voor een “extraatje naar keuze”, zoals een sportabonnement, een fietsplan, kleding etc. Er is keuze uit meer dan 150 aanbieders. Als kers op de taart genieten onze medewerkers dagelijks van vers fruit op kantoor.

Een Trust Index van maar liefst 88%!

Het Pinkcube team is zo trots als een pauw! Drie keer op rij het Great Place To Work certificaat ontvangen is natuurlijk een geweldige prestatie. Dit jaar met een respons van 100% op de enquête en een Trust Index van maar liefst 88%. Uit de feedback blijkt dat alle Pinkcubers (!) het erover eens zijn dat Pinkcube een fysiek veilige werkomgeving is en dat iedereen eerlijk behandelt wordt, ongeacht leeftijd en geslacht. Ook op de stelling “management beschouwt onopzettelijke fouten als onderdeel van het werk” scoort Pinkcube 100%. Naast alle positieve punten, komen er natuurlijk ook verbeterpunten in beeld. Eén van die punten is het duidelijker communiceren van de verwachtingen vanuit het management. Wij kijken ernaar uit om met de feedback aan de slag te gaan. Samen maken we van Pinkcube een nóg mooiere werkplek! Ben jij ook helemaal enthousiast geworden van onze fantastische werkplek? Goed nieuws voor jou: wij zijn nog opzoek naar nieuwe Pinkcubers! Check snel onze vacatures.
Deel dit bericht

Bekijk ook deze artikelen